JUGA

JUGA NET!

Una Girona + neta també depèn de tu   #juganet

Juga net!En el marc del Pla de xoc sobre neteja, seguretat i civisme que porta a terme l’Ajuntament de Girona aquest 2012, aquesta setmana s’engega la campanya de sensibilització per a la recollida d’excrements a la via pública i als espais públics, una dels punts inclosos dins aquest pla en matèria de civisme i que va especialment adreçat a les persones propietàries de gossos. El regidor de Sostenibilitat i Participació Ciutadana, Jordi Fàbrega, ha ressaltat que l’objectiu de la campanya és “fomentar la convivència ciutadana” i “reconduir actituds incíviques”.

El lema de la campanya, en la qual s’ha volgut transmetre sobretot un missatge positiu amb una dosi d’humor a través de diverses il·lustracions, és “Juga net. Una Girona + neta també depèn de tu”.

Notícies

Repetició de l'espectacle d'animació "Passejant a Gruby"
05/10/2012  |  Dissabte 6 d'octubre, d'11.30 a 13.30 h, al Parc Migdia.
L'Ajuntament de Girona presenta el primer espai tancat per passejar gossos de la ciutat
28/09/2012  |  Està situat al parc del Migdia i properament se n'habilitaran tres més al parc de la Devesa, a la zona de Mas Masó i al barri de Palau
L'Ajuntament de Girona engega una campanya de sensibilització als propietaris de gossos per a la recollida d'excrements a la via pública
18/09/2012  |  S'han programat diverses accions sota el lema "Juga net. Una Girona + neta també depèn de tu".

Juga net!

L'Ajuntament de Girona engega una campanya de sensibilització als propietaris de gossos per a la recollida d'excrements a la via pública. El lema de la campanya, és "Juga net. Una Girona + neta també depèn de tu".

Regidoria de Sostenibilitat i Atenció Ciutadana
Veure en el plànol: