Activitats

Notícies

Campus "Estiu amb ritme" del Club Rítmica Girona
18/05/2015  |  El mes de juliol al Pavelló Municipal de Vila-roja.
La Colla Gegantera de Santa Eugènia de Ter de l'Associació de Veïns de Santa Eugènia organitza el Campus Batucamp i el Campus Batucamp Kids
08/05/2015  |  En aquestes activitats s'aprendrà a tocar tambors, tècniques d'animació de carrer com xanques, maquillatge, vestuari i música, dansa creativa, dansa tradicional i ritmes actuals.

Casals d'estiu 2015

Un cop ha sortit el resultat del sorteig de les preinscripcions, s'ha tornat a reobrir el període d'inscripcions a aquells casals amb places lliures.

Inscripcions als casals amb places lliures:

 

  

Cartell de les activitats d'estiu 2015L'Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d'estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l'oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dóna suport, en el marc d'un programa municipal, a un conjunt d'activitats culturals, d'esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d'una oferta d'activitats amb garantia de qualitat. L'Ajuntament de Girona es preocupa i posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d'activitats sigui assequible per a tots i totes.

L’estiu, amb bus!

Targeta BUS 12: permet als nens i nenes de 6 a 12 anys empadronats a la ciutat realitzar viatges gratuïts il·limitats en totes les línies del transport urbà de Girona.
 

Targeta BUS 18: permet als nois i noies de 13 a 18 anys empadronats a la ciutat realitzar viatges amb una tarifa reduïda en totes les línies del transport urbà de Girona.

 

Regidoria de Joventut
Veure en el plànol: