Activitats

Notícies

Campus "Estiu amb ritme" del Club Rítmica Girona
18/05/2015  |  El mes de juliol al Pavelló Municipal de Vila-roja.
La Colla Gegantera de Santa Eugènia de Ter de l'Associació de Veïns de Santa Eugènia organitza el Campus Batucamp i el Campus Batucamp Kids
08/05/2015  |  En aquestes activitats s'aprendrà a tocar tambors, tècniques d'animació de carrer com xanques, maquillatge, vestuari i música, dansa creativa, dansa tradicional i ritmes actuals.

Casals d'estiu 2015

Divendres 24 de juliol, últim dia per a les inscripcions dels casals de lleure 2015.

 

 

  

Cartell de les activitats d'estiu 2015L'Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d'estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l'oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dóna suport, en el marc d'un programa municipal, a un conjunt d'activitats culturals, d'esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d'una oferta d'activitats amb garantia de qualitat. L'Ajuntament de Girona es preocupa i posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d'activitats sigui assequible per a tots i totes.

L’estiu, amb bus!

Targeta BUS 12: permet als nens i nenes de 6 a 12 anys empadronats a la ciutat realitzar viatges gratuïts il·limitats en totes les línies del transport urbà de Girona.
 

Targeta BUS 18: permet als nois i noies de 13 a 18 anys empadronats a la ciutat realitzar viatges amb una tarifa reduïda en totes les línies del transport urbà de Girona.

 

VACUNACIONS

La vacunació, responsabilitat de les famílies

Des de fa més de vint anys l’Ajuntament de Girona exigeix a les famílies dels infants que participen en les activitats incloses al programa municipal de casals d’estiu que presentin fotocòpia del seu carnet de vacunació. Això permet tenir informació de si els nens estan al dia en el seu Pla de vacunació continuada i, per tant, en el cas que aparegui algun brot de malaltia infecciosa, saber qui està vacunat i qui no. Però per entrar a les activitats del programa de l’Ajuntament de Girona no és condició el fet d’estar al dia en el calendari de vacunacions sistemàtiques, considerant que la vacunació no és obligatòria a Catalunya. Convé recordar que la responsabilitat sobre la vacunació correspon a les famílies i que la participació en activitats col•lectives en aquestes condicions i els riscos que se’n deriven queden sota la seva responsabilitat.

 

Joventut
Veure en el plànol: