Activitats

Notícies

S'obre el concurs de cartells per anunciar les activitats del Programa de Vacances 2015
09/02/2015  |  L'Ajuntament de Girona organitza per tercer any consecutiu el concurs de la imatge que servirà per donar a conèixer els casals d'estiu municipals
Oberta la convocatòria d'avantprojectes per incloure activitats d'estiu al Programa de Vacances 2015
05/02/2015  |  Si sou una entitat sense afany de lucre, amb seu social al terme municipal de Girona, inscrita al Registre General d'Entitats i amb una antiguitat mínima de dos anys, podeu presentar les vostres provostes fins al 25 de febrer de 2015 al Registre General d'Entrada de l'Ajuntament.

Activitats d'estiu per a infants i joves 2015

Preinscripcions del 7 al 24 d'abril de 2015
per internet a través d'aquest web

Sol·licitud de beques 23 de març al 17 d’abril
als serveis socials d’atenció primària

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dóna suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona es preocupa i posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a tots i totes.

L’estiu, amb bus!

Targeta BUS 12 / T12: permet als nens i nenes de 4 a 12 anys realitzar viatges gratuïts il·limitats en totes les línies del transport urbà de Girona.
 

Targeta BUS 18: permet als nois i noies de 13 a 18 anys empadronats a la ciutat realitzar viatges amb una tarifa reduïda en totes les línies del transport urbà de Girona.

Regidoria de Joventut
Veure en el plànol: