Activitats d'estiu per a infants i joves


Ja podeu descarregar-vos les cartes de pagament per als casals del mes de juliol a través de
www. girona.cat/inscripcions.

El termini de pagament és de 15 dies
 

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dóna suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona es preocupa i posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a tots i totes.

Preinscripcions obertes del 23 d'abril al 7 de maig de 2018. Oferta dels casals d'estiu en PDF.

El resultat del sorteig es pot consultar a www.girona.cat/inscripcions (amb l’usuari i contrasenya).
A partir del dia 11 de maig es reobriran les inscripcions dels casals amb places disponibles.

 

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal CEE Font de l'Abella

AMPA CEE Font de l'Abella

Codi:042
Temàtica:Educació especial
Edat:4–18 anys (2014–2000)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:CEE Font de l'Abella
El casal CEE Font de l’Abella està destinat a tots aquells infants i joves amb discapacitats severes o trastorn d’Espectre Autista que no poden ser atesos de forma adequada a la resta de casals d’estiu ordinaris a causa de les seves necessitats educatives especials. Es pretén oferir activitats ludicoeducatives ajustades a les necessitats individuals de cada participant, de manera que s’ofereixi una continuïtat en la metodologia i la feina realitzada durant el curs escolar. També es pretén oferir un servei personalitzat i de qualitat encaminat a millorar l’autonomia dels participants, relacionant amb aquest propòsit com a mínim el 40% de les activitats.Un dia a la setmana s'anirà a la piscina.
Preus mensuals Del 25 de juny al 31 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 17 h (inclou dinar)430 €

Dates: Del 25 de juny al 31 de juliol. Places: 30. Inscripcions: Del 23 al 27 d’abril pels socis de l’AMPA del CEE Font de l’Abella i del 30 d’abril 04 de maig per la resta de participants (Mitjançant ingrés o transferència bancària al compte de l’AMPA: ES52 2100 0002 5802 0134 9881). El rebut de l’entitat bancària servirà com a comprovant de la inscripció. Més informació: 607 569 160 (Mª Àngels).