Activitats d'estiu per a infants i joves

Les inscripcions als casals de juliol i agost ja estan tancades. Per a més informació programadevacances@ajgirona.cat

Ja podeu descarregar-vos les cartes de pagament per als casals del mes de agost a través de www.girona.cat/inscripcions

  

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dóna suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona es preocupa i posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a tots i totes.

Preinscripcions obertes del 23 d'abril al 7 de maig de 2018. Oferta dels casals d'estiu en PDF.

El resultat del sorteig es pot consultar a www.girona.cat/inscripcions (amb l’usuari i contrasenya).
A través d’aquest enllaç també podreu consultar els casals que encara tenen places disponibles.

  

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal teatral de joves El Galliner

Associació Gironina de Teatre el Galliner

Codi:037
Temàtica:Artístic
Edat:14–17 anys (2004–2001)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Casa de Cultura de Girona
El casal teatral de joves El Galliner ofereix el teatre com a eix central en la dinamització d’activitats, amb l’objectiu de fomentar la formació i la cohesió entre els joves, seguint la línia de treball habitual d’El Galliner. En el casal els joves s’aproparan al món del teatre i les seves disciplines (circ, maquillatge, clown, teatre musical...) de forma lúdica i divertida. Aquestes activitats se centraran a utilitzar diferents tècniques teatrals com la improvisació, el joc dramàtic, la creació d’espais de comunicació corporal, etc, per tal de potenciar la imaginació, la creació i la convivència. L’últim dia de casal es fa un petit espectacle en un teatre de la ciutat. Es farà una activitat lúdica (sortida, gimcana, activitat cultural, etc). Un dia a la setmana s'anira a la piscina.
Preus mensuals Del 2 al 31 de juliol
ConceptePreu
Horari de 10 a 13 h195 €
Servei de menjador180 €

Dates: del 2 al 31 de juliol. Horari: només matins. Places: 48. Accés amb: línia 1, 7, 8 i 11 de bus i parada 11 i 3 de Girocleta a dos minuts del casal.