Activitats d'estiu per a infants i joves


Ja podeu descarregar-vos les cartes de pagament per als casals del mes de juliol a través de
www. girona.cat/inscripcions.

El termini de pagament és de 15 dies
 

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dóna suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona es preocupa i posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a tots i totes.

Preinscripcions obertes del 23 d'abril al 7 de maig de 2018. Oferta dels casals d'estiu en PDF.

El resultat del sorteig es pot consultar a www.girona.cat/inscripcions (amb l’usuari i contrasenya).
A partir del dia 11 de maig es reobriran les inscripcions dels casals amb places disponibles.

 

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal d'estiu d'Art Contemporani

Bòlit, Centre d’art contemporani

Codi:028
Temàtica:Artístic
Edat:10–12 anys (2008–2006)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona
El casal d’estiu d’Art Contemporani ofereix el món de l’art contemporani com a eix central en la dinamització d’activitats, amb l’objectiu de fomentar un intercanvi de coneixement, de descoberta, d’imaginació i creació. Aquest casal es proposa com a continuïtat de l’activitat educativa del centre i d’acció social al barri on es troba ubicat: a Sant Fèlix i el Burg de Sant Pere. En el casal els joves faran activitats de lleure combinades amb activitats de moviment corporal i jocs, com també activitats més artístiques com tallers i visites guiades relacionades amb la cultura visual i artística. Un dia a la setmana s'anirà a la piscina.
Preus mensuals Del 2 al 31 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h134 €
Servei despertador (de 8 a 9 h)60 €

Dates: del 2 al 31 de juliol. Horari: només matins. Places: 15. Accés amb: línia 1 i 11 de bus i parada 2 de Girocleta a cinc minuts del casal