Lleuresport

LLEURESPORT

33è Parc infantil de Nadal de Girona

Al complex esportiu GEiEG Sant Narcís

Dies 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre 2017 i
2, 3 i 4 de gener de 2018
 

De 10.30 a 14 h i de 16.30 a 20 h
 

Cartell del 33è LleuresportEl saló de la infància i la joventut de Nadal, el Lleuresport, va néixer l'any 1985 amb l'objectiu d'oferir a la ciutat de Girona un servei per a les famílies durant el període de vacances escolars. En aquella època, aquesta mena de salons eren una autèntica novetat a les comarques gironines, essent el Lleuresport el pioner en aquest àmbit.
Les primeres edicions del Lleuresport es realitzaren al Pavelló Lluís Bachs del GEiEG de Sant Narcís i eren les pròpies seccions esportives les encarregades de dinamitzar-lo. A part de les activitats esportives, també n’hi havia de lúdiques, gestionades des de l’Escola Esportiva del GEiEG, a més d’altres que organitzaven entitats i associacions gironines, com TV Girona, entre altres.
Amb els anys, el nombre d'activitats destinades a la mainada i als adolescents s’ha anat estenent i a mitjans dels anys noranta, aprofitant que es va cobrir la zona de Sant Narcís II, es canvià la ubicació del parc, passant a realitzar-se en aquesta nova zona, ampliant així la superfície del mateix.
Edició rere edició, el parc no ha parat mai de créixer i renovar-se, i per aquest motiu, l’any 2008, el Lleuresport es converteix en el Parc Infantil de Nadal de Girona, i un any més tard, celebrant la 25a edició estrena una mascota, en Liós, juntament amb la seva cançó.
En relació a les activitats, tradicionalment, el Lleuresport ha estat dividit en diverses àrees, com són les d'aventura i esports, els tallers i la lúdica, i paral·lelament sempre hi ha hagut una agenda d’espectacles . I tot i que el nombre d’activitats de cada àrea ha variat al llarg dels anys, les temàtiques sí que s’han conservat.
El Lleuresport, tot i ser un espai lúdic, sempre ha procurat que també tingui una vessant educativa, fent que les activitats ofertes estiguin dinamitzades per professionals en l’àmbit educatiu, esportiu i de lleure, no només aconseguint que el parc sigui un lloc on els nens i nenes puguin passar-s’ho bé, sinó que també sigui un espai d’aprenentatge.
I ja hem arribat al 33è Lleuresport, una edició en què volem que el parc sigui un espai també pels joves, així que a partir d’ara, el Lleuresport, és el PARC INFANTIL I JUVENIL DE NADAL DE GIRONA!

Us esperem!!!

Logotips GEiEG

Banc Sabadell Agrupació Wellness, Salut i Esport Seat Proauto

Logotips dels Mecenatges Bauhaus TV Girona Diari de Girona Grup Mifas Esports Ferrer El Punt Avui TV Girona

Col·laboradors Bombers Kids & Us Montes Lara. Inpanasa Banc dels Aliments GiroBowling Òmnium Cultural Sea Otter Europe Gran Circ de Nadal de Girona

Lleuresport - Parc Infantil de Nadal
 • Adreça:

  Complex esportiu GEiEG Sant Narcís
  c. Empúries, 47 - 17005 Girona
  Tel: 972 23 44 59
  www.geieg.cat

 • Transport públic:

  I per poder arribar-hi, a més de poder-ho fer en cotxe o a peu, també tens les següents alternatives:

  AUTOBÚS: Línia 5 i línia 7.
  Horaris del bus: www.girona.cat/bus

  GIROCLETA: Les estacions més properes són la del passeig de Ramon Berenguer II, la de la plaça de Pere Calders i la del Pont del Dimoni. www.girocleta.cat

 • Plànol:
Veure en el plànol: