Lleuresport

LLEURESPORT

32è Parc infantil de Nadal de Girona

Al complex esportiu GEiEG Sant Narcís

Dies 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre 2016 i
2, 3 i 4 de gener de 2017
 

De 10.30 a 14 h i de 16.30 a 20 h
 

Cartell del 32è LleuresportEl saló de la infància i la joventut de Nadal, el Lleuresport, va néixer l'any 1985 amb l'objectiu d'oferir a la ciutat de Girona un servei per a les famílies durant el període de vacances escolars. En aquella època, aquesta mena de salons eren una autèntica novetat a les comarques gironines, essent el Lleuresport el pioner en aquest àmbit.
Les primeres edicions del Lleuresport es realitzaren al Pavelló Lluís Bachs del GEiEG de Sant Narcís i eren les pròpies seccions esportives les encarregades de dinamitzar-lo. A part de les activitats esportives, també n’hi havia de lúdiques, gestionades des de l’Escola Esportiva del GEiEG, a més d’altres que organitzaven entitats i associacions gironines, com TV Girona, entre altres.
Amb els anys, el nombre d'activitats destinades a la mainada i als adolescents s’ha anat estenent i a mitjans dels anys noranta, aprofitant que es va cobrir la zona de Sant Narcís II, es canvià la ubicació del parc, passant a realitzar-se en aquesta nova zona, ampliant així la superfície del mateix.
Edició rere edició, el parc no ha parat mai de créixer i renovar-se, i per aquest motiu, l’any 2008, el Lleuresport es converteix en el Parc Infantil de Nadal de Girona, i un any més tard, celebrant la 25a edició estrena una mascota, en Liós, juntament amb la seva cançó.
En relació a les activitats, tradicionalment, el Lleuresport ha estat dividit en diverses àrees, com són les d'aventura i esports, els tallers i la lúdica, i paral·lelament sempre hi ha hagut una agenda d’espectacles . I tot i que el nombre d’activitats de cada àrea ha variat al llarg dels anys, les temàtiques sí que s’han conservat.
El Lleuresport, tot i ser un espai lúdic, sempre ha procurat que també tingui una vessant educativa, fent que les activitats ofertes estiguin dinamitzades per professionals en l’àmbit educatiu, esportiu i de lleure, no només aconseguint que el parc sigui un lloc on els nens i nenes puguin passar-s’ho bé, sinó que també sigui un espai d’aprenentatge.
I ja hem arribat al 32è Lleuresport, una edició en què volem que el parc sigui un espai també pels joves, així que a partir d’ara, el Lleuresport, és el PARC INFANTIL I JUVENIL DE NADAL DE GIRONA!

Us esperem!!!

Logotips GEiEG

Banc Sabadell Agrupació Wellness, Salut i Esport Seat Proauto

Logotips dels Mecenatges Bauhaus Centres Mèdics Dentals Girona Diari de Girona Grup Mifas Esports Ferrer El Punt Avui TV Girona

Col·laboradors U32 Matic Games Workshop Bombers Seat Proauto Montes Lara. Inpanasa Banc dels Aliments GiroBowling

Lleuresport - Parc Infantil de Nadal
 • Adreça:

  Complex esportiu GEiEG Sant Narcís
  c. Empúries, 47 - 17005 Girona
  Tel: 972 23 44 59
  www.geieg.cat

 • Transport públic:

  I per poder arribar-hi, a més de poder-ho fer en cotxe o a peu, també tens les següents alternatives:

  AUTOBÚS: Línia 5 i línia 7.
  Horaris del bus: www.girona.cat/bus

  GIROCLETA: Les estacions més properes són la del passeig Ramon Berenguer II, a la plaça Pere Calders ial Pont del Dimoni. www.girocleta.cat

 • Plànol:
Veure en el plànol: