Lleuresport

SERVEIS

Servei de guarda roba i guarda cotxets

Al punt d’informació del parc, situat a l’entrada, també s’hi troba el servei de guarda roba i guarda cotxets, en el qual podeu dipositar les vostres pertinences (abrics, bosses, etc. i cotxets).

Preu: 1 € per penjador (màxim 2 peces de roba) i 2 € per cotxet.

 

Lleuresport Club

Serveis per a nens i nenes de 3 a 10 anys (ubicat a la panta 0 del parc).
Tots els usuaris d'aquest serveis tindran prioritat (alternada en cas que l'organitzacióho cregui convenient) a l'hora de realitzar les activitats.

OPCIONS:

Festes d'aniversari amb prèvia contractació:
Servei de monitoratge pel parc i lloguer d'un espai propi per celebrar un aniversari diferent i especial. Possibilitat de servei de "càtering" a través del Bar del GEiEG de Sant Narcís. Es tracta que els nens gaudeixin del Parc a través d'una dinamització per part de monitors. Les festes de més de 20 nens només es podran fer al matins. Les de 0 a 20 tant matins com tardes.
Preu: A consultar, en funció del número de nens. Inclou l'entrada al parc, el servei de monitors i el lloguer de la sala o l'espai durant una hora i mitja.
Durada: 2 hores d'activitat més fins a una hora i mitja d'ocupació de la sala.

Servei de guarderia:
Punt de vigilància i monitoratge intern del parc per aquells nens i nenes que no poden anar acompanyats d’un adult. Tots els nens que adquireixin aquest servei disposaran d’un monitor que els acompanyarà en grups reduïts pel Lleuresport perquè puguin gaudir del parc mentre els pares aprofiten per fer les compres nadalenques. Tots els visitants que adquireixin aquest servei tindran prioritat a l’hora de realitzar les activitats del Parc.
Preu: 4 € / hora / nen.

 

Servei de bar i restaurant

Dins del parc també hi ha un servei de bar, ubicat a la planta 1, i de restaurant, situat al mateix bar de la instal·lació.

 

Espai d'alletament i per canviar bolquers

Ubicat a la planta 0, un espai a on podreu alletar al vostre fill i canviar-li els bolquers amb tota tranquil·litat i intimitat. Cal anar a demanar la clau de l'espai al punt de recepció i guarda-roba del Parc, ubicat també a la planta 0.
 

Si he perdut alguna cosa, a on la puc trobar?

Al punt d’informació del Parc, ubicat a la planta 0.

Liós objectes perduts

Lleuresport - Parc Infantil de Nadal
 • Adreça:

  Complex esportiu GEiEG Sant Narcís
  c. Empúries, 47 - 17005 Girona
  Tel: 972 23 44 59
  www.geieg.cat

 • Transport públic:

  I per poder arribar-hi, a més de poder-ho fer en cotxe o a peu, també tens les següents alternatives:

  AUTOBÚS: Línia 5 i línia 7.
  Horaris del bus: www.girona.cat/bus

  GIROCLETA: Les estacions més properes són a la plaça Pere Calders i Pont del Dimoni. www.girocleta.cat

 • Plànol:
Veure en el plànol: