Espai

Notícies

L'Auditori de Girona presenta la nova temporada de tardor – hivern amb noms com els de Nelson Freire, Els Pets, Piotr Beczala o Ismael Serrano
31/07/2019  |  La programació inclou 24 concerts que combinaran artistes consolidats i propostes emergents, i les entrades ja estan a la venda.
L'Ajuntament de Girona convoca el VII Concurs de relats de terror de La Marfà
15/07/2019  |  Les propostes es poden presentar fins al 15 d'octubre i han de girar entorn de la por i el terror.
La celebració del Dia Internacional de la Música a Girona arriba a la vintena edició
20/06/2019  |  Demà, divendres 21 de juny, hi haurà més de seixanta actuacions dividides en dotze escenaris diferents.
L'Espai Marfà acollirà aquest diumenge la segona edició del Rap de Girona Fest
31/05/2019  |  El festival, que tindrà lloc de 16 a 21 h, torna amb la voluntat de ser una mostra de les propostes més representatives de l'escena rap de la demarcació de Girona.
La tercera edició de "Notes al parc" portarà la música en viu a més barris que mai
24/05/2019  |  El cicle tindrà lloc en vuit espais diferents ubicats a Sant Narcís, Santa Eugènia, l'Eixample, Pla de Palau, la Devesa-Güell, les Pedreres, Montjuïc i el Barri Vell de Girona. La iniciativa s'allargarà tot el juliol i les actuacions es faran majoritàriament a les 20 h de cada dijous i dissabte del mes.

  

Agenda
 
Girona Cultura

Incidències

L'Ajuntament de Girona suspèn totes les activitats institucionals i organitzades pel mateix ajuntament

Arran de la sentència feta pública aquest matí contra líders polítics i civils de Catalunya, l’Ajuntament de Girona suspèn totes les activitats institucionals i organitzades pel mateix ajuntament des d’ara mateix fins a la celebració d’un ple extraordinari de rebuig a les condemnes, que es convocarà en un termini màxim de 48 hores.