Espai

Notícies

El festival Strenes incorporarà enguany la Pujada de Sant Domènec com un nou escenari de petit format
30/01/2019  |  Un concert sorpresa al terrat de l'Oficina de Turisme de la Rambla inaugurarà el festival el 30 de març, i un concert del gironí Miquel Abras a les escales de la Catedral, el dia 5 de maig, en serà l'actuació de cloenda.
Postmodern Jukebox, Vintage Trouble, La Casa Azul o Ramon Mirabet són alguns dels artistes destacats de la 18a edició del Black Music Festival
30/01/2019  |  El festival de la música negra de Catalunya torna a les comarques gironines de l'1 al 16 de març del 2019.
Girona presenta la programació musical i teatral del primer semestre del 2019
05/12/2018  |  L'Orquestra Simfònica del Teatre Mariinsky & Valery Gergiev, Postmodern Jukebox, Xavier Sabata, Niña Pastori i Orquestra Simfònica Txaikovski són alguns dels artistes destacats de la nova temporada de l'Auditori.
El Teatre Municipal serà l'escenari d'obres com "Conferència espectacular", "Raphaëlle", "Cosas que se olvidan fàcilmente", "El preu" i "Maremar", entre altres.
L'Espai Marfà complementa l'oferta amb 28 activitats posant l'accent en la creació, la formació i la divulgació musical.
Guanyadors del VI Concurs jove de relats de terror de La Marfà
16/11/2018  |  El dijous dia 8 de novembre va tenir lloc l'acte de lliurament de premis a la Bioblioteca Salvador Allende.
Primera edició del Rap de Girona Fest
15/11/2018  |  El festival neix amb la voluntat de ser una mostra de les propostes més representatives de l'escena rap de la província de Girona i es celebrarà el diumenge 2 de desembre de 16 a 21 h a l'Espai Marfà.

  

Agenda