Espai

SERVEIS DE L'ESPAI MARFÀ

CENTRE CÍVIC SANTA EUGÈNIA

El Centre Cívic Santa Eugènia està situat en una antiga masia del segle XV, coneguda com Can Ninetes. És un centre que duu a terme una intensa activitat que ara es pot desenvolupar en bona part a l'Espai Marfà. El Centre Cívic Santa Eugènia presenta una àmplia i diversa programació cultural, en la qual les entitats de la zona tenen una important participació, ja que les activitats programades sorgeixen majoritàriament de la iniciativa de les associacions i entitats del barri. Amb les noves instal·lacions de què disposa l'Espai Marfà, el Centre Cívic pot atendre millor i amb més espai les necessitats i demandes del barri i els seus ciutadans, amb capacitat per articular l'acció cultural del barri com a vehicle per a la seva cohesió social.
 

HORARIS:

De dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 15 a 22 h.
Dissabtes de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 21 h.
 

SERVEIS:

  • Servei de suport a les associacions. Oferim un programa de suport a les diferents associacions per tal que puguin desenvolupar les seves iniciatives socials.
  • Serveis Socials d’atenció primària. Equip format per diferents treballadors socials que ofereixen atenció a la comunitat en general.
  • Servei d’informació i atenció ciutadana. Tramitació dels assumptes administratius d'àmbit municipal.
  • Servei de formació d’adults. L’Escola d’Adults de Girona ofereix cursos d’ensenyaments inicials i de formació bàsica. També hi trobareu el Consorci per a la Normalització Lingüística.
  • Servei de dinamització i assessorament de noves tecnologies. Servei de dinamització durant determinats dies de la setmana.

ESPAIS:

Despatx per a les entitats del barri
1 aula amb capacitat per a 15 persones
1 taller de manualitats i artesania
1 sala de cos