Espai

Viu 21 Música. Dia de la Música a Girona 2016


L'Espai Marfà organitza un any més la festa Viu21Música impulsada per l'Ajuntament de Girona que convida de nou a totes aquelles persones que ho desitgin a participar en el Dia Internacional de la Música, el dimarts 21 de juny de 2016.

Un any més la participació ciutadana converteix el 21 de juny a Girona en una jornada molt especial. Unes 400 persones, en la seva gran majoria artistes amateurs, però també músics i formacions amb llarga experiència provinents de Girona i rodalia, pujaran a algun dels vuit escenaris del Dia de la Música.

 

Sol·licitud per participar al Viu21Música
Del 28 de març al 9 de maig


Si ets un grup de música…
La convocatòria s'adreça a grups i solistes de qualsevol estil musical que vulguin actuar en escenaris sonoritzats al centre de la ciutat. Per participar, adreceu-vos a partir del 28 de març al 4 de maig a través del formulari següent:

 


Si ets una entitat o establiment…

Juntament al programa on figuren els grups que participen al VIU21MÚSICA, l'Ajuntament de Girona difon altres iniciatives musicals que se sumen a la celebració. Per incloure actes al programa d'activitats, adreceu-vos a partir del 28 de març al 9 de maig a: espaimarfa@ajgirona.cat

S'ha d'especificar:
- Lloc
- Adreça
- Hora
- Nom del grup
- Gènere (folk, rumba, rock…) 
- Organitzadors
- Adreça electrònica de contacte


 

 Organitzadors i col·laboradors