Espai

L'EQUIPAMENT (EDIFICI / ESPAIS)

L’Espai Marfà és un equipament cultural creat a partir de la rehabilitació d’una antiga fàbrica tèxtil, la fàbrica de filats de cotó Marfà de Santa Eugènia de Ter, documentada a partir de l’any 1819 i que fou la primera fàbrica tèxtil instal·lada a Girona i rodalies.

Amb les tasques de rehabilitació de l’edifici la nau principal de la fàbrica es converteix en un nou equipament municipal que manté la seva imatge i estructura industrial. L’equipament s’articula en 3 plantes amb 2.700 m2 construïts i aplega diferents serveis culturals com els bucs d’assaig, la Biblioteca Salvador Allende o espais vinculats al Centre Cívic Santa Eugènia.

L'Espai Marfà ofereix la possibilitat d'utilitzar els seus espais, prèvia sol·licitud de cessió i segons les condicions d'ús establertes. Més informació sobre cessió d'espais.
 

PLANTA BAIXA

Vestíbul - Cafeteria

És l'espai d'entrada a l’equipament, a la planta baixa. Amb servei de cafeteria i equipat amb taules i cadires, està previst com a punt de trobada.

Imatge del vestíbul. Foto de Miquel Ribot      Imatge del vestíbul. Foto de Miquel Ribot      Imatge del vestíbul. Foto de Miquel Ribot      Imatge del vestíbul. Foto de Miquel Ribot

Sala d'actes

Sala polivalent per a usos culturals i cívics situada a la planta baixa. Es troba en un edifici exterior amb accés independent però articulat amb el vestíbul d’entrada a l’edifici principal. La Sala d’Actes està equipada amb un entarimat de 30 m2 i un equip de so i d’il·luminació escènica aptes per acollir actuacions musicals i escèniques de petit format. També disposa d’un equip de so apte per a xerrades i conferències, reproductor de CD i DVD, projector de vídeo i pantalla de projeccions. Amb possibilitat de disposar d’accés a Internet.

Podeu consultar el material tècnic disponible aquí.

CAPACITAT: 100 persones (amb cadires) / 150 (a peu dret).

Imatge de la sala d'actes. Foto de Miquel Ribot      Imatge de la sala d'actes preparada per a reunions. Foto de Miquel Ribot      Imatge de la sala d'actes preprada per a fer concerts. Foto de Miquel Ribot


PRIMERA PLANTA

  Aules multimèdia

Imatge d'una de les Aules multimèdia de l'EUMES. Foto de Miquel RibotImatge d'una de les Aules multimèdia de l'EUMES. Foto de Miquel RibotSón quatre aules situades a la primera planta que acullen els cursos i activitats formatives de EUMES - Escola de Música Avançada i So de Girona. Les aules disposen de l'equipament informàtic, el material tècnic i el programari necessari per a la producció musical.
 

  Sala de reunions

Imatge de la sala de reunions. Foto de Miquel RibotSala de reunions situada a la primera planta, adequada per a reunions de petit format i espai de treball. Amb pissarra i possibilitat de disposar de projector de vídeo i accés a Internet.

CAPACITAT: 15 persones.

 

  Despatx d'entitats

Imatge del despatx d'entitats. Foto de Miquel Ribot Espai de treball situat a la primera planta destinat a entitats i col·lectius.

Portal municipal d'entitats de Girona www.entitatsgi.cat

 

  Taller de manualitats

Imatge del taller de manualitats. Foto de Miquel RibotImatge del taller de manualitats. Foto de Miquel RibotAula situada a la primera planta equipada amb pica per poder-hi portar a terme activitats manuals diverses.


 


SEGONA PLANTA

Bucs d'assaig

Ubicats a la segona planta, hi ha set bucs d'assaig per a la pràctica i la creació musical, dotats amb un equipament bàsic d'instruments i material tècnic que se cedeixen en règim de lloguer. Els bucs d'assaig, de diferents dimensions (entre 12 m2 i 31 m2), permeten ser utilitzats de manera simultània per set grups, amb una capacitat de 3 a 15 persones en funció de cada espai.

Tots els bucs disposen d'un equip de veus. A més, hi ha quatre bucs equipats amb backline per a projectes de música rock, jazz i derivats, i un buc equipat per a projectes de hip-hop i música electrònica.

Podeu consultar el material tècnic disponible aquí.

Hi ha 20 armariets previstos com a sistema de dipòsit i magatzem d'instruments per als usuaris del servei i dos ascensors/muntacàrregues per accedir a la segona planta.

Més informació a www.girona.cat/bucsespaimarfa

Imatge dels bucs de l'Espai Marfà. Foto de Miquel Ribot      Imatge dels bucs de l'Espai Marfà. Foto de Miquel Ribot      Imatge dels bucs de l'Espai Marfà. Foto de Miquel Ribot

Estudi de gravació

Estudi de gravació plantejat com a un servei complementari a l'activitat dels bucs d'assaig i per fer-hi activitats formatives. Consta d'un control – aula i una cabina d'enregistrament. Podeu consultar el material tècnic disponible aquí.

Imatge de l'estudi de gravació.  Foto de Miquel Ribot      Imatge de l'estudi de gravació. Foto de Miquel Ribot      Imatge de l'estudi de gravació. Foto de Miquel Ribot

Sala d'activitats físiques

Espai ubicat al segon pis de l'edifici, dirigit a la realització d'activitats esportives i corporals. La sala està equipada amb paviment de parquet, espatlleres i un mirall de grans dimensions. Hi ha dos vestidors amb lavabos, armariets i dutxes.

Imatge del vestidor de la Sala d'activitats físiques. Foto de Miquel Ribot      Imatge del vestidor de la Sala d'activitats físiques. Foto de Miquel Ribot      Imatge de la Sala d'activitats físiques. Foto de Miquel Ribot

Espai Marfà
 • Adreça:

  C. de Baix, 2
  17006 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 010 009 - Centraleta
  972 232 715 - Biblioteca
  972 245 111 - Centre cívic
  972 241 010 - EUMES
  972 236 815 - Bucs d’assaig

 • A/e:
 • Horaris:

  De dilluns a divendres de 9 a 21.30 h
  Dissabtes 10.30 a 14 h i de 16 a 19 h

  JULIOL i AGOST:
  Dilluns, dimecres, dijous i divendres
  de 9.30 a 14 h i de 15.30 a 20 h
  Dimarts de 15.30 a 20 h
   

  BIBLIOTECA SALVADOR ALLENDE
  Dilluns, dimecres, dijous i divendres
  de 10 a 20 h
  Dimarts de 15.30 a 20 h
  Dissabte d'11 a 14 i de 16 a 19 h

  JULIOL i AGOST:
  Dilluns, dimecres, dijous i divendres
  de 10 a 14 h i de 15.30 a 20 h
  Dimarts de 15.30 a 20 h
  Dissabte tancat
   

  BUCS D’ASSAIG
  Dilluns, dimarts i divendres
  de 15 a 22 h.
  Dimecres i Dijous de 9 a 14 h
  i de 15 a 22 h.
  Dissabte de 9 a 14 h i de 15 a 21 h

  AGOST:
  Dilluns a Divendres de 15 a 21h
  Dissabte tancat.

 • Com arribar:

  Amb bus urbà: Línia 3
  Amb Girocleta: estació Can Ninetes

Veure en el plànol: