Espai

SERVEIS DE L'ESPAI MARFÀ

EUMES

Escola de Música Avançada i So

EUMES és una escola formada per un grup de professionals del sector musical i audiovisual que, conjuntament amb l’Ajuntament de Girona, han creat els primers estudis de música avançada i so. Situada a Girona, ciutat amb una llarga tradició en la música d’avantguarda, l’escola EUMES treballa en estreta col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i l'Escola de Realització Audiovisual i Multimèdia (ERAM).
 

Aquestes sinergies han fet possible la creació d’un programa educatiu amb un nivell de formació i especialització únic a Europa, amb un Diploma en Música Avançada i So estructurat com un grau universitari de tres anys més un any d'especialització a Anglaterra. L’escola EUMES també ofereix altres cursos intensius de DJ, mescla i masterització, producció musical i disseny sonor, així com classes magistrals amb alguns dels artistes i professionals més prestigiosos del sector.
 

La creativitat, les noves tecnologies, l’autogestió i la polivalència defineixen el que serà el professional del futur, i EUMES, amb un complet programa docent, assegura la formació de perfils professionals polivalents per als sectors musical i audiovisual.