Marfà

Servei d'Informació Juvenil de l'Espai Marfà

Al Servei d’Informació Juvenil, ubicat a la Biblioteca Salvador Allende, s’hi pot trobar un equip d’informadors i dinamitzadors juvenils que ofereixen orientació, ajuda i informació per donar resposta a totes les inquietuds i propostes dels seus usuaris en relació amb diferents àmbits com la cultura, la formació, el treball o l’habitatge. Concretament, el Servei d’Informació Juvenil de l’Espai Marfà està especialitzat en les manifestacions culturals per als més joves i en l’orientació acadèmica a través del seu Servei de Formació.

El Servei d’Informació Juvenil de l’Espai Marfà té la voluntat de ser un espai proper, on trobar la millor atenció i activitats d’interès juvenil.

Els tècnics de la Secció de Joventut de l’Ajuntament de Girona participen en tots els serveis de l’equipament de l’Espai Marfà, com la Biblioteca Salvador Allende, el Centre Cívic Santa Eugènia o l’Espai Musical Marfà, i hi col·laboren estretament. Sempre amb l’objectiu clar de construir un espai obert on poder-se informar, assessorar i formar, i amb la voluntat de contribuir a aconseguir que aquest equipament municipal esdevingui un espai que ajudi a fer realitat els petits o grans projectes dels joves de la ciutat. 

Servei d'Informació Juvenil de l'Espai Marfà
 • Àrea de què depèn:

  Àrea d'Igualtat, Drets Socials, Treball, Joventut i Seguretat
  Regidoria delegada de Joventut

 • Adreça:

  C. de Baix, 2
  17006 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 010 261

 • A/e:
 • Web:
 • Horari:

  Dimarts, dijous i divendres de 16 a 20 h.
  Juliol i agost tancat.

Veure en el plànol: