Mobilitat i Via Pública

Incidències

Afectacions a la circulació de vehicles a l'avinguda de Josep Tarradelles, a partir del 14 de novembre

A partir de dimecres 14 de novembre. La durada prevista de les obres és de 3 setmanes.

Canvi de sentit de circulació al carrer de la Maçana i al carrer del Turó a partir del 15 de febrer

L’ordenació de la circulació que es proposa aprovar està motivada per millorar la mobilitat interna dels veïns del sector de Santa Eugènia. 

Incidències del bus urbà

Recordeu que trobareu totes les incidències del bus urbà, permanentment actualitzades, al web www.girona.cat/bus.

Notícies

Un total de 28 persones participaran al curs per compensar les multes imposades a ciclistes el darrer trimestre del 2017
08/11/2018  |  La primera formació tindrà lloc aquest dissabte al matí a la seu de la Policia Municipal i a la plaça dels Manaies. L'Ajuntament de Girona i l'entitat Mou-te en Bici van acordar fa uns mesos aquesta mesura alternativa a les sancions econòmiques.
Demà comencen les inspeccions a l'asfalt del carrer de Barcelona per comprovar la presència d'amiant a la via
05/11/2018  |  Les actuacions, que inclouen també la ronda de Ferran Puig i la plaça del Marquès de Camps, s'allargaran fins dijous i es faran de les set de la tarda a les onze de la nit per tal de minimitzar les afectacions a la circulació.
L'Ajuntament de Girona millora l'enllumenat públic dels jardins de Pedret
11/10/2018  |  S'han substituït els llums existents per llums de tecnologia LED i s'ha afegit una segona lluminària per il·luminar la calçada.
L'Ajuntament de Girona transformarà un tram del carrer del Riu Freser en un espai només per a vianants
05/10/2018  |  Les actuacions es portaran a terme en la via compresa entre el carrer de Santiago i el carrer de Sant Isidre.
La Cursa de la Dona i la cadena humana entre Sant Julià de Ramis i Aiguaviva afectaran la mobilitat a la ciutat aquest diumenge
05/10/2018  |  L'avinguda de França, la rambla de Xavier Cugat i la Gran Via de Jaume I seran tres de les vies principals que estaran tallades a la circulació al matí.
De 16.45 a 17.45 h, no es podrà travessar la ciutat de nord a sud i es recomana utilitzar les sortides de l'autopista i la variant de la N-II per accedir a la part oest i est del municipi.

  

Destaquem

Recomanacions de mobilitat - Partits de primera divisió
Test del ciclista a la vista. Et proposem un joc!

  

Àrea d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública
Veure en el plànol: