Mobilitat i Via Pública

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura
Del 22 al 29 de setembre de 2014

 Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Del 22 al 29 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema Fem el carrer més nostre!, la Setmana del 2014 proposa una cerca de noves formes de mobilitat, allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular, cap a un transport més sostenible. Canviar el nostre mode de transport pot significar viure en una ciutat millor i respirar un aire de més qualitat i més saludable. Agafar el transport públic col·lectiu per anar a la feina, moure’s en bicicleta per la ciutat o caminar per anar de compres en comptes d’agafar el cotxe pot jugar un paper molt important en la salut.

PROMOCIÓ DE TRANSPORT PÚBLIC
Del 22 al 29 de setembre
Tothom que es doni d’alta a la Girocleta durant aquest setmana,
se li regalarà una targeta T-10 d’autobús urbà de la zona 1.

Us heu de donar d’alta a través de la web www.girocleta.cat i anar a recollir la targeta a l’oficina de l’ATM de l’estació d’autobusos.

Campanya “Respecteu les bicis, la calçada és per a tots”

Campanya informativa per als conductors de vehicles de motor. Uns voluntaris lliuraran als conductors que es parin davant d’una zona d’aturada avançada de bicicletes un full explicatiu de què és aquesta zona i els seus beneficis. A aquells conductors que hagin respectat la línia d’aturada correctament, a més a més, se’ls entregarà un obsequi.
Col.labora MERCAGIRONA.

Activitats organitzades a Girona

Per aquest motiu i coincidint amb la Setmana de la mobilitat sostenible i segura, l'ATM de l'àrea de Girona, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, organitza un seguit d'activitats, a les quals us covida a participar.

 
Agenda
Àrea de Seguretat, Mobilitat i Via Pública
Veure en el plànol: