Mobilitat i Via Pública

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura
Del l'11 al 18 d'octubre de 2015

 Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

De l’11 al 18 d’octubre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema europeu Tria. Canvia. Combina, la Setmana del 2015 proposa una cerca de noves formes de mobilitat, allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular, cap a un transport més sostenible, segur i saludable. Canviant la nostra manera de desplaçar-nos podem augmentar els nostres nivells d’activitat física, contribuir a millorar la qualitat de l’aire que respirem a les ciutats i ajudar a prevenir els accidents de trànsit. Escollir el transport públic col·lectiu per anar a la feina, caminar o moure’s en bicicleta per anar de compres en comptes d’agafar el cotxe pot ser una bona forma de protegir i millorar la salut.

CAMPANYA DE PROMOCIÓ DELS
AVANTATGES D'ANAR A PEU


Campanya “Posem-nos en marxa”

Anar a peu és la forma més fàcil d'acumular 30 minuts
d'activitat física cada dia

Avantatges d'anar a peu

Persones adultes: com a mínim 30 minuts d’activitat física moderada (com ara gimnàstica a l’aigua, ball, 3 km caminant a bon pas o 8 km amb bicicleta) cinc o més dies per setmana. Les persones més grans han d’incloure exercicis específics de força, flexibilitat i equilibri.

Infants i gent jove: cada dia cal fer 60 minuts d'activitat física moderada, com a mínim.

Activitats organitzades a Girona

Per aquest motiu i coincidint amb la Setmana de la mobilitat sostenible i segura, l'ATM de l'àrea de Girona, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, organitza un seguit d'activitats, a les quals us covida a participar.

 
Agenda
Àrea d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública
Veure en el plànol: