Mobilitat i Via Pública

Setmana europea de la mobilitat

Combina i mou-te!

Del 16 al 22 de setembre de 2018

Setmana europea de la Mobilitat 2018

Del 16 al 22 de setembre de 2018 se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Sota el lema Combina i mou-te!, la Setmana del 2018 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també promou la utilització de diferents modes de transport segons el desplaçament.

Històric amb les activitats d'altres edicions

Traffic snake game. Mou els peus, mou el món

Una de les bones pràctiques de promoció del desplaçament sostenible per anar a l'escola que s'han après en les activitats del projecte School Chance ja ha estat implementada a l'escola Pla de Girona durant la Setmana europea de la mobilitat d'enguany. Es tracte del joc "Traffic snake game" dins de la campanya "mou els peus, mou el món". El disseny del nom i imatge de la campanya han estat realitzats pel "Consell d'infants de Girona".

Activitats organitzades a Girona

L'Ajuntament de Girona, coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, ha organitzta un seguit d'activitats a les quals us covida a participar.

  

Agenda