Emociona't

 

10è Concurs d'Instagram Ciutat de Girona

Del 28 de novembre de 2015 al 10 de gener de 2016

L’Ajuntament de Girona (@girona_cat i @turisme_gi) convoca el la 10a edició del Concurs d’Instagram Ciutat de Girona amb motiu de les festes nadalenques. Aquesta iniciativa es fa amb l’estreta col·laboració del col·lectiu Instagramers Girona (@igersgirona), els quals seran els responsables de promocionar, dinamitzar i gestionar el concurs.

Entraran a concurs totes aquelles fotografies amb l’etiqueta #ViuLallum.

El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb el Nadal a la ciutat de Girona. Hi hauran 3 premis: millor fotografia original, millor imatge de reis i millor imatge de retrat.

 El concurs comença el 28/11 de 2015 a les 00.00 h i acaba el 10/01 a les 23.59 h.

Els guanyadors/es seran contactats a través d’un missatge a la seva fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als webs i xarxes socials dels organitzadors. Els guanyadors hauran d’enviar la fotografia original amb la major resolució possible al correu xarxessocials@ajgirona.cat

Les fotografies hauran d’estar fetes en el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran en el concurs.

Les fotos han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone). Aquelles fetes amb càmeres de fotos quedaran automàticament descartades.

La participació al concurs és gratuïta.

Ús de les imatges

 1. Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta  #ViuLallum seran públiques al web i les xarxes socials dels organitzadors.
   
 2. Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per l’Ajuntament de Girona per a futures campanyes de promoció de la ciutat.
   
 3. La publicació d’imatges amb l’etiqueta #ViuLallum significa l’acceptació d’aquestes bases.
   
 4. Pujar les fotografies amb l’etiqueta #ViuLallum implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats anteriorment.
   
 5. D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Girona.

Premis i jurat

 1. El jurat està format per 3 experts de reconegut prestigi en fotografia i xarxes socials.
   
 2. El jurat emetrà públicament el seu veredicte el divendres 15 de gener de 2016.
   
 3. La decisió del jurat és definitiva, però es reserva el dret a modificar la seva decisió si el guanyador/a no contacta amb l’organització abans de les 15h del dijous 14 de gener. En aquest cas, es seleccionarà com a guanyadora la següent imatge amb més números de vots pel jurat.
   
 4. Categoria de premis: Millor Fotografia Original Millor Imatge de Retrat Millor Imatge de Reis.
   
 5. Els premis no es podran canviar per diners.

Addicional

 1. L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.
   
 2. La participació en el concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram. Les podeu consultar a instagram.com/legal/terms

 INSTAGRAM        #gironaemociona