Emociona't

 

Concurs "Fem un pessebre per Nadal" 2018

Les escoles i instituts que hi vulguin participar cal que s'inscriguin a La Caseta Serveis Educatius abans del dia 14 de desembre de 2018.

Per tal de fer conèixer i fomentar la tradició de fer pessebres, l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració de l’Associació de Pessebristes de Girona, convoquen el concurs: “Fem un pessebre per Nadal”.

Destinataris

Hi podran participar els centres d'Educació Primària i Secundària de la ciutat de Girona.

Característiques de l’obra

La tècnica per fer els pessebres ha de respondre fidelment al concepte de pessebre que ens va donar Joan Amades. Es recomana buscar alternatives a la molsa, com ara gespes artificials o naturals, sorra, pedres o bé molsa reutilitzada d'altres anys.

Premis

Hi hauran dos premis per categoria, pels centres seleccionats, destinats a la compra de material, llibres, etc

- Categoria A Centres de Primària: Primer premi 300€ / Segon premi 200 €
- Categoria B Centres de Secundària: Primer premi 300€ / Segon premi 200 €

El jurat es reserva el dret d'atorgar màxim un accèssit per categoria, sense dotació econòmica

A tots els centres premiats se'ls lliurarà un objecte commemoratiu.

Termini de presentació de sol·licituds de participació

Els centres participants s’han d’inscriure per mail (caseta@ajgirona.cat) o per telèfon (972 22 18 66) a La Caseta- Serveis Educatius fins el 14 de desembre de 2018 i han de tenir finalitzats els pessebres en aquesta data.

A partir del dia 14 de desembre de 2018 el jurat passarà pels diferents centres que hagin fet la inscripció al concurs i estendrà acta de la seva proposta.

Més informació

Per a més informació, els centres participants es poden posar en contacte amb La Caseta-Serveis Eduatius per mail (caseta@ajgirona.cat) o per telèfon (972 22 18 66).