Notes

Cicle de música en viu als parcs de Girona

Del 4 al 27 de juliol de 2019
Parc del Migdia // Parc Central (palmeres) // Jardins de la Devesa // Castell de Montjuïc // Parc de Núria Terés i Bonet // Jardí de l'Àngel // Jardins de les Pedreres // Plaça de l'Assumpció

Notes al Parc obre els parcs i jardins de Girona a la música en viu. Un cicle d'estiu amb concerts a l'aire lliure a càrrec de formacions joves de casa nostra, plenes d'energia i talent. Una proposta fresca que ens convida al descobriment mutu entre la música –clàssica i moderna- i els millors espais verds dels barris de Girona.

Ho organitza: Ajuntament de Girona (Espai Marfà, L’Estació - Espai Jove, Festival Nits de Clàssica)
Hi col·labora: Joventuts Musicals de Girona
Amb el suport de: Departament de Cultura, Generalitat de Catalunya; Diputació de Girona 

 

MÚSICA    notes al parc
 


 
 

Notícies

La tercera edició de "Notes al parc" portarà la música en viu a més barris que mai
24/05/2019  |  El cicle tindrà lloc en vuit espais diferents ubicats a Sant Narcís, Santa Eugènia, l'Eixample, Pla de Palau, la Devesa-Güell, les Pedreres, Montjuïc i el Barri Vell de Girona. La iniciativa s'allargarà tot el juliol i les actuacions es faran majoritàriament a les 20 h de cada dijous i dissabte del mes.
La segona edició de "Notes al parc" arrenca aquest cap de setmana i s'allargarà fins al 28 de juliol
29/06/2018  |  La iniciativa, que vol obrir els parcs i jardins de Girona a la música en viu, portarà una dotzena de concerts per a tots els públics a cinc espais diferents de la ciutat.
"Fem vida al parc" vol potenciar l'ús ciutadà dels espais públics de Girona a través d'una programació d'activitats lúdiques
21/05/2018  |  Del 26 de maig al 23 de setembre deu parcs de la ciutat acolliran una quarantena de propostes culturals, esportives i d'oci per a tots els públics.
"Notes al parc" omplirà de música els parcs i jardins de Girona aquest estiu
19/04/2017  |  Els jardins de la Devesa, el parc del Migdia i el parc Central seran els espais que acolliran les propostes musicals.