Notícies i comunicats

10/12/2012

Noves ofertes del carnet cultural

Gaudeix del descompte especial de "El Hobbit, un viatge inesperat" a l'Ocine i del musical "El regne de la fantasia" al Teatre Condal.

Amb el carnet cultural podreu gaudir d'avantatges i descomptes en teatre, música, museus, cinemes, llibreries i un munt d'ofertes més.

El carnet de les biblioteques públiques de Girona i Salt és el vostre CARNET CULTURAL.

Com a novetat en els avantatges de tenir el carten cultural tenim:
 

EL HOBBIT, UN VIATGE INESPERAT 
Coincidint amb l’estrena als cinemes de la pel·lícula El Hobbit, un viatge inesperat (la primera de les tres que estan previstes), les Biblioteques Municipals conjuntament amb el Museu del Cinema i la Llibreria 22, realitzaran una nova edició del Llegim pel·lícules, amb la col·laboració habitual dels Cinemes OCINE.
Les persones que assisteixin el dia de l’estrena el 14 de desembre a les 22 h - Sala 4, gaudiran d’un descompte especial amb el carnet cultural (carnet de les biblioteques públiques de Girona i Salt), el carnet del Club d’actors del Museu del Cinema i del carnet de la Llibreria 22. El cost serà de 6,20 € per aquelles persones que presentin el carnet.
 

EL REGNE DE LA FANTASIA, de Geronimo Stilton.
Dirigit per Àngel Llacer i musicat per Manu Guix.
El 6 de desembre es reestrena el musical al Teatre Condal i hi ha condicions especials pels usuaris amb carnet de biblioteca. Es farà un 25% de descompte per les funcions del 6 al 16 de desembre si es compra l’entrada abans del 5 de desembre i un 15% per a la resta de funcions per entrades normals (majors de 14 anys) ja que les infantils tenen un preu diferent i inferior. Els descomptes no s’apliquen els dies festius de Nadal ni a la fila Stilton. La compra de l’entrada s’ha de fer mitjançant el portal Promentrada i indicar que es disposa de carnet de biblioteca pública. En el moment de recollir les entrades caldrà presentar el carnet.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)