Notícies i comunicats

10/12/2012

Un detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública

Els agents van localitzar, dins d'una nau de la zona industrial del Sector Est, una plantació de plantes de marihuana.

La Policia Municipal de Girona va detenir, divendres al vespre, Florin Cristian R, de 38 anys d’edat, de nacionalitat romanesa, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

En aquest cas, la detenció va ser fruit de les accions de vigilància i control dels agents de la Secció d’Investigació i Seguretat de la Policia, que van comprovar que d’una nau de la zona industrial del Sector Est es desprenia una olor forta fet que va induir a pensar que a l’interior s’hi podia tornar a donar algun fet il·lícit. El passat mes de juny els agents havien retirat de la mateixa nau industrial 508 plantes de marihuana i aparells de llum i aire per al seu cultiu.

Els agents van observar que Florin Cristian entrava a la nau, i li van demanar que els mostrés l’interior de la nau. D’aquesta manera, van poder constatar que hi havia una instal·lació preparada per al cultiu de marihuana.

Un cop comprovat el fet il·lícit es va posar al descobert que a l’interior hi havia un hivernacle que acollia un total de 371 plantes de Marihuana, així com aparells de llum i aire preparats per a poder cultivar.

Arran d’aquesta situació, es va detenir Florin Cristian i es van posar els fets en coneixement del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Girona. Un cop finalitzades les diligències de la Policia Municipal, es van traspassar als Mossos d’Esquadra per donar continuïtat a la intervenció del detingut, que tenia antecedents.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)