Notícies i comunicats

28/12/2012

Nova programació de cursos i tallers de la Xarxa de Centres Cívics

Període de preinscripcions del 1 al 15 de gener de 2013.

Aquest curs la Xarxa de centres cívics obre un període de preinscripcions a través d’ Internet. No cal fer la preinscripció el primer dia a primera hora. S’ha de realitzar dins els període assenyalat. L’ordre pel qual s’hagin fet les preinscripcions no donarà cap dret. Només en els cursos que hi hagi més sol·licituds que places disponibles s’activarà automàticament el sistema de sorteig.

El fet d’haver estat inscrit els algun dels cursos els anys anteriors no dóna prioritat a l’hora de fer el sorteig. Després del sorteig s’informarà del resultat i es formalitzarà la inscripció a través del pagament de la matrícula. En els cursos que quedin preinscrits en reserva, si hi hagués alguna baixa o es decidís ampliar les places del curs, se’ls trucarà, per si es volen inscriure, seguint l’ordre de reserva que ha establert el sorteig.

S’ampliarà el període d’inscripció de tots aquells cursos que disposin de places lliures després del 31 de gener.

Podreu trobar tota la informació de l'oferta de cursos a:
- Als diferents centres cívics
- Al web de la xarxa de centres cívics
- A les Oficines d'Informació i Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (972 419 010)
- A twitter @ccivics_gi i al Facebook de la xarxa de centres cívics
 

PREINSCRIPCIONS
Del 1 al 15 de gener de 2013
1. A través d’internet a www.girona.cat/ccivics. Per realitzar la preinscripció, es necessari emplenar tots els camps que apareixen al formulari. Aquest any, és necessari posar un correu electrònic de referència per tal de rebre el resultat del sorteig i el procediment a seguir per a formalitzar la matrícula. En cas de no disposar de correu electrònic, la preinscripció s’haurà de realitzar telefònicament o presencialment al centre cívic de referència.
2. A través del telèfon del centre cívic a on es realitza el curs. 
3. Presencialment, adreçant-vos directament al Centre Cívic més proper.
 

SORTEIG DE PLACES
16 de gener de 2013

A partir del 17 de gener rebreu, a través del vostre correu electrònic, la informació relativa al resultat del sorteig i el procediment per al pagament de la matrícula.
 

PAGAMENT DE LA MATRÍCULA
Del 17 al 31 de gener 2013

DIFERENTS SISTEMES DE PAGAMENT
Aquest curs oferim diferents sistemes de pagament en funció de les entitats organitzadores.

1. Cursos organitzats pels centres cívics, en el moment de formalitzar la inscripció, caldrà donar un numero de compte corrent on s'hi carregarà l'import del curs.Els cursos anuals es podran pagar en dos períodes, la meitat de l'import en el moment de formalitzar la inscripció i l'altre meitat a principis de febrer.Els tallers i monogràfics, de durada més curta, es pagarà la totalitat en el moment de formalitzar la inscripció.

2. Els cursos organitzats per entitats, poden utilitzar diferents sistemes de pagament ( realitzant l' ingrés al compte corrent de l'entitat, efectuant el pagament en metàl·lic el primer dia de curs o girant el rebut per internet). En cada cas, trobareu tota la informació detallada de cada curs a l'apartat "informació sobre la inscripció". Per qualsevol dubte adreceu-vos al centre cívic corresponent.
 

DESCOMPTES
1. En els cursos organitzats pels centres cívics es farà un descompte del 20% a estudiants majors de 16 anys, jubilats, aturats, famílies nombroses (a partir de 3 fills) i famílies monoparentals. En qualsevol cas en el moment de formalitzar la inscripció caldrà marcar la opció de preu reduït si es fa per internet o manifestar-ho verbalment si es fa directament a un centre cívic. Caldrà presentar al centre cívic on es realitza el curs fotocopia del document acreditatiu del motiu del descompte abans de començar el curs.

2. Els cursos organitzats per altres entitats proposen diferents opcions i descomptes. Els podeu consultar al llibret de la programació anual 2012- 2013 de la Xarxa de centres cívics.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)