Notícies i comunicats

18/12/2013

L'alcalde de Girona dóna la benvinguda als alumnes de les aules d'acollida de secundària

A l'acte, en el qual hi ha participat també la regidora d'Educació i Esports, Isabel Muradàs, hi han participat un total 119 estudiants de vuit instituts de la ciutat.

Font: Ajuntament de Girona

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i la regidora d’Educació i Esports Isabel Muradàs, han rebut aquest matí el col·lectiu d’alumnes de les aules d’acollida dels centres de secundària de la ciutat. En total, hi han participat 119 estudiants dels instituts Jaume Vicens Vives, Montilivi, Santiago Sobrequés, Carles Rahola, Narcís Xifra, Santa Eugènia, Pare Coll i Bell-lloc del Pla L’acte, que s’ha celebrat al Saló de Descans del Teatre Municipal, s’emmarca dins el recurs educatiu Ciutadans de Girona, ciutadans del món.

Aquesta activitat de benvinguda s’adreça a l’alumnat de les aules d’acollida de secundària que ha arribat a la ciutat en els darrers mesos del curs escolar i té per objectiu facilitar als nois i noies el reconeixement de la seva ciutadania i afavorir experiències que facilitin l’apropament i la participació dels joves nouvinguts a la vida de la ciutat.

Durant la trobada d’aquest matí, uns representants de cada institut han presentat la seva aula d’acollida i han pogut expressar els seus desitjos i expectatives de la ciutat que ara els acull. També han pogut resoldre les seves inquietuds i dubtes i han fet preguntes a l’alcalde. L’acte ha acabat amb una gimcana per diversos llocs emblemàtics de la ciutat.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)