Notícies i comunicats

29/01/2013

Imputada una conductora per un delicte contra la seguretat del trànsit

La jove, que no havia obtingut el permís de conducció, va donar positiu a les proves de detecció d'alcohol després de causar un accident.

La Policia Municipal de Girona va imputar, el matí de dilluns, Nazareth Abigail VA, de 21 anys d’edat, amb domicili a Girona, com a presumpte autora d’un delicte contra la seguretat del trànsit.

Els fets van passar al voltant de tres quarts de set, quan la conductora d’un vehicle va topar amb un cotxe que estava aturat a un semàfor de l’avinguda Jaume I.

Immediatament una unitat es va adreçar al lloc per tal de donar suport als tràmits de l’accident. Llavors, el policia va demanar la documentació personal i dels vehicles a totes les persones implicades, per tal de confeccionar el corresponent informe tècnic.

Va ser aleshores quan la conductora ocasionant de l’accident va manifestar al policia que no tenia cap mena de permís de conduir. A més, desprenia una forta olor d’alcohol, motiu pel qual es va requerir la presència d’una altra unitat, per tal de practicar les proves de detecció d’alcohol. De resultes del test d’alcoholèmia, la noia va donar un resultat positiu de 0.47 mg/l d’aire espirat.

Després de fer totes les comprovacions i per tot plegat, els agents van imputar Nazareth Abigalil com a presumpta autora d’un delicte contra la seguretat del trànsit i una grua va retirar el turisme al dipòsit municipal. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)