Notícies i comunicats

15/03/2013

Les experiències empresarials centren el TicketDay Diàlegs

L'esdeveniment ha tingut lloc aquest matí al Saló de Descans del Teatre Municipal i ha estat coorganitzat per ServeisWeb, La Factoria i l'Ajuntament de Girona. Nou empresaris de la demarcació han exposat les seves experiències i com afronten ells i les seves empreses el moment actual.

Font: Ajuntament de Girona

Nou empresaris gironins han protagonitzat aquest matí al Saló de Descans Teatre Municipal de Girona una edició especial del TicketDay, activitat impulsada per l’empresa ServeisWeb. Aquesta edició singular s’ha titulat TicketDay Diàlegs i ha estat coorganitzada per l’Ajuntament de Girona, ServeisWeb i La Factoria.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha obert la sessió que ha versat sobre l’experiència de com aquests empresaris han afrontat l’actual crisi econòmica i quines actuacions i mètodes han seguit per redreçar la situació. Puigdemont ha exposat com des de les administracions locals es poden dur, “malgrat no tenir moltes competències en aquest àmbit, polítiques directes de generació d’ocupació i de lluita contra l’atur”. L’alcalde també ha posat en relleu com també des de l’Administració es pot treballar per promoure “la cultura emprenedora, creant generacions de gent amb una visió diferent del que representa emprendre, col·laborar, utilitzar les noves tecnologies i internacionalitzar”.

La jornada ha seguit amb les exposicions dels ponents en tres blocs separats, que han finalitzat cadascun amb un resum de les principals idees extretes i que han anat a càrrec de Teresa Turiera, Rosa Duran i Montse Closas. El primer bloc l’han format Salvador Maneu (Fundació Príncep de Girona), Miquel Àngel Oliva (Novagroup Consulting) i Jaume Fàbrega (GAM Tecnologia Educacional). Al segon bloc hi han participat Jordi Plana (Spenta Consulting), Francesc Bosch (Dibosch) i Cayetano Pérez (CityLift). Finalment l’últim grup l’han format Agustí Codina (Med Playa Hotels), Xavier Matas (Cànovas 1852) i Jami Matamala (Incantis). 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)