Notícies i comunicats

25/04/2013

Girona acollirà de nou la Cavalcada de Sant Antoni aquest diumenge

Més de 300 cavalls desfilaran pels carrers de la ciutat a partir de les 11.30 h.

Girona acollirà aquest diumenge, dia 28 d’abril, la Cavalcada de Sant Antoni per segon any consecutiu. Més de 300 cavalls desfilaran pels carrers de la ciutat a partir de les 11.30 h. Tot i això, a partir de les 8 h començaran a arribar els diferents participants al parc de la Devesa. La sortida del recorregut es farà des d'aquest parc i passaran per l’avinguda de Ramon Folch, la Gran Via de Jaume I, el Mercat del Lleó, el carrer d’Ultònia, el carrer del Migdia, el carrer d’Emili Grahit, el carrer de Jaume Balmes, la plaça de Catalunya, la pujada del pont de Pedra, la plaça del Vi, el carrer dels Ciutadans, el carrer de la Cort Reial, el carrer de les Ballesteries, el carrer dels Calderers, la plaça de Sant Feliu, el carrer de Jaume Pons i Martí i el pont de Pedret. A la plaça de Sant Feliu, els animals rebran la benedicció cap a les 13 h, un acte que comptarà amb la presència de l’alcalde Carles Puigdemont. El recorregut afectarà el trànsit i els carrers s’aniran obrint i tancant a mesura que la comitiva avanci.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat i Participació Ciutadana, Jordi Fàbrega, destaca que la trobada, que es fa per commemorar la festivitat de Sant Antoni, té com a objectiu “fomentar l’estima i el respecte per als animals i apropar-los a la ciutadania gironina”.

Hi participaran representants de 22 municipis, que sortiran en el següent ordre: Girona, Aiguaviva, Castelló d’Empúries, Blanes, Palol de Revardit, Vidreres, Llanars-Camprodon, Les Preses, Peralada, Monells, Anglès, Palafolls, Bellcaire d’Empordà, Besalú, Serinyà, Sant Pere Pescador, Sant Feliu de Guíxols, Olot, Caldes de Malavella, Llagostera, Banyoles i Cassà de la Selva. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)