Notícies i comunicats

25/04/2013

‘Girona, Temps de Flors' es presenta davant una cinquantena de periodistes a Madrid

La presentació, realitzada amb la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, va tenir lloc ahir al migdia a l'Hotel Westin Palace de Madrid.

Autor: Miguel A. Muñoz Romero – RVEdipress

En el marc de l’estratègia de promoció d’un dels esdeveniments més internacionals de la ciutat de Girona, Temps de Flors, l’Ajuntament de Girona juntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, varen presentar-lo a Madrid davant de més d’una cinquantena de periodistes de mitjans de comunicació generalistes, turístics i culturals espanyols.

L’acte de presentació, que va tenir lloc a l’Hotel Westin Palace, va comptar amb les intervencions de la regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament, Coralí Cunyat, i del director del Patronat, Ramon Ramos. En aquest sentit Cunyat va destacar que “es tracta de l’esdeveniment més atractiu de la ciutat i que tot hi ser un destí primaveral consolidat a Catalunya, el volem promocionar més enllà”. D'altra banda, Ramon Ramos ha posat èmfasi en les millores que han experimentat les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona a nivell de comunicacions amb la resta de l'Estat: "Gràcies a l'arribada de l'AVE, els madrilenys ja poden viatjar amb tren fins a Girona en quatre hores, cosa impossible fins fa pocs mesos ", va comentar el director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

La presentació d’ahir va servir també per recordar la imminent inauguració, el proper 27 d'Abril, de la mostra de Salvador Dalí al Centre Nacional d'Art Reina Sofia de Madrid. Tot un esdeveniment cultural que té la seva correspondència gastronòmica al menú dalinià que ha elaborat el col·lectiu Cuina de l'Empordanet i que l'Hotel Westin Palace oferirà fins a finals de maig. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)