Notícies i comunicats

24/05/2013

L'1 de juny es tanca la convocatòria per a participar al Premi Carles Sabater

El premi és obert a tots els intèrprets i a tots els estils musicals

Aquest any, arriba la 13ª edició del premi Carles Sabater, per trobar la millor cançó de l'any en català. Organitzat pel Centre de la Cultura Catalana del Principat d'Andorra, el premi té el patrocini del Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra, el Govern d'Andorra i la Generalitat de Catalunya, a més del suport del Comú d'Escaldes-Engordany, Andorra1-Ràdio Flaixbac i Discos Revolver.

El premi és obert a tots els intèrprets i a tots els estils musicals. Es podran presentar fins a un màxim de tres cançons, en català. Els temes musicals i la lletra de les cançons hauran d'estar lliures de tot compromís editorial i així mateix, els participants hauran d'estar lliures de tot compromís discogràfic, tenint en compte que no hagin publicat més d'un àlbum amb el nom artístic amb el qual es presenten. Les maquetes s'hauran d'adreçar per correu certificat o personalment al Centre de la Cultura Catalana del Principat d'Andorra, o per internet tal com s'indica a www.premicarlessabater.info

Els guanyadors, apart del premi econòmic, participaran en el marc del festival Colors de música, amb totes les despeses pagades, però sense cobrar catxet, en una data a determinar de l’estiu 2013.

Per a més informació, bases i inscripció http://www.premicarlessabater.info/

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)