Notícies i comunicats

17/07/2013

Segon recompte de la consulta de Pressupostos Participats dels Barris (17h)

La Pujada de la Torrassa continua, amb un 14,37%, sent el barri amb més participació, seguit de Campdorà amb un 8,15% i la Vall de Sant Daniel amb un 5,32%

El segon recompte de participació de la consulta sobre els Pressupostos Participats dels Barris, en la que hi poden participar 65.186 veïns de 29 barris de la ciutat, puja a les 17h fins a 643 vots. Els barris amb més participació segueixen sent la Pujada de la Torrassa amb un 14,37% i Campdorà amb un 8,15%. En tercer lloc ha augmentat la participació a la Vall de Sant Daniel amb un 5,32% i a continuació Torre Gironella (4,55%), Mas Catofa (4,40%) i Germans Sàbat (3,59%).

Fins les 20 h els ciutadans que ho vulguin encara poden adreçar-se als 11 punts de votació situats a: Escoles de Campdorà, Centre Cultural La Mercè, Espai Cívic Mercadal, Centre Cívic Ter, Centre Cívic Pla de Palau, Centre Cívic Onyar, Centre Cívic Pont Major, Centre Cívic Santa Eugènia, Centre Cívic Sant Narcís, Local Social de Montjuïc i Escoles de Sant Daniel.

A les 21.30h a la Sala Miquel Diumé de l’Ajuntament de Girona, l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, la regidora d’Hisenda i Règim Interior, Ma Àngels Planas, i el regidor de Serveis Socials, Eduard Berloso; realitzaran una atenció a mitjans per exposar el recompte final i com es desenvoluparan els projectes.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)