Notícies i comunicats

05/11/2015

Vuitena Passejada amb Natura i Cultura a Les Pedreres

Diumenge 8 de novembre. Sortida des dels Jardins de Fora Muralla a les 10 h

La vuitena Passejada amb Natura i Cultura a Les Pedreres comptarà amb una xerrada de valoració pre i post incendi a la muntanya Les Pedreres de Girona, a càrrec de bombers del GRAF (Grup de Recolzament d’Actuacions Forestals), així com amb una presentació sobre les futures actuacions de neteja i millores a la zona de l’incendi i entorn per part de representants de l’Àrea de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Girona.

Els Jardins Fora Muralla seran el punt de trobada a les 10 h, des del quals es seguirà un itinerari de 3,5 km, que passarà per la Mina d’aigua, el Calvari, el Polvorí, el Pirulí, la carena de la muntanya, Torre Gironella i es baixarà fins a l’AC Hotel Palau de Bellavista, on s’hi farà un Piscolabis a la terrassa al arribar i el lliurament del Calendari 2016 promocional del barri per als participants.

Pujada al Pirulí

Amb aforament limitat, i només per aquelles persones que ho hagin reservat prèviament al Centre Cívic Barri Vell Mercadal (T. 972 010 005 i adreça electrònica ccbarrivell@ajgirona.cat), s’oferirà la possibilitat als participants de poder pujar al Pirulí i gaudir de les vistes panoràmiques de la ciutat i l’entorn.

L’activitat està organitzada per l’Associació de Veïns de Les Pedreres Fora Muralla i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, AC Hotels Marriott, Esports Nabes i Fisiomèdic Girona.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)