Notícies i comunicats

13/11/2015

Sisena edició del Girona XL: les jornades de cultura hip-hop de Girona i Salt

Un any més els amants de la cultura hip-hop tindran una cita obligatòria el dissabte 19 de desembre de 16 a 21 h a les jornades Girona XL que se celebraran a l'Espai Marfà de Girona.

Una de les principals activitats de la jornada serà una nova edició del Battle Of The Barrios. Un campionat de breakdance (1vs1) impulsat novament per l’Associació Brainstorming.

Presentarà el concurs Rudy Rock i el jurat estarà format per: Nestor (Styll Young Kiz), Deyn (Styll Young Kiz) i Mougli (BarnaSquad). En aquesta ocasió el DJ convidat serà DJ O.B.Z. Doome.

Tothom qui vulgui participar-hi pot inscriure’s via correu electrònic a: hhyonky@hotmail.com

Com a cloenda de la jornada cal destacar una Rap Jam Session dirigida per la banda Big Menu que hi tocarà en directe. A més a més s’hi afegiran destacats MC’S com Shaz One, Samer, Aldo, Sitofonk, Sayk, Midwan i molts més que improvisaran en una autèntica sessió de “micro” obert.

Totes les activitats que es realitzaran aquest dia seran gratuïtes. L’Espai Marfà pretén motivar els seguidors d’aquest moviment cultural a través de la realització d’aquesta jornada coproduïda amb la Casa de la Música Salt – Girona, L’Estació Espai Jove i l’Associació Brainstorming.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)