Notícies i comunicats

28/10/2019

S'inicien les obres per construir unes noves escales davant de l'ascensor del carrer de l'Hortènsia

Aquest va ser un dels projectes escollit pels veïns i veïnes del Grup Sant Daniel en la consulta dels pressupostos participats dels barris del 2017.

La setmana passada es van iniciar les obres per construir unes noves escales davant de l’ascensor del carrer de l’Hortènsia. Els treballs consistiran en crear unes escales de 1,50 metres d’ample amb dues baranes al costat i adequar la zona enjardinada i l’espai de davant dels pisos número 7 per evitar la vorera en corba.

Aquest va ser un dels projectes escollit pels veïns i veïnes del Grup Sant Daniel en la consulta dels pressupostos participats dels barris del 2017. L’obra la portarà a terme l’empresa Construccions Joan Fusté per un import de 29.744,53 euros (IVA inclòs) i té un termini d’execució previst d’un mes.

La regidora de Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Marta Sureda, ha subratllat que “aquesta actuació permetrà millorar la mobilitat i l’accés a l’ascensor del carrer de l’Hortènsia, un equipament molt utilitzat i valorat pels veïns i veïnes del barri”.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)