Notícies i comunicats

09/06/2015

L'Àliga de Girona representarà la cultura catalana a l'Expo Milano 2015

El símbol de la ciutat, portat per la colla gegantera Fal·lera Gironina, participarà en la cloenda de la mostra de Catalunya a l'Expo in città aquest cap de setmana.

Font: Ajuntament de Girona

L’Àliga de Girona, portada per la colla gegantera Fal·lera Gironina, participarà aquest cap de setmana en els actes de cloenda de la mostra de Catalunya a l’Expo in città de l’Expo Milano 2015. El símbol de la ciutat formarà part d’una comitiva d’elements de la cultura catalana que serviran per posar el punt final a 15 dies d’estand de la marca Barcelona Capital of Catalonia. Real food for real people, sobre la cuina sana i sostenible, al Palazzo Giureconsulti i a la Via Mercanti de Milà.

L’Expo in città és una iniciativa programada amb motiu de l’Expo Milano 2015 que es desenvolupa per tota la ciutat, fora del recinte, amb l’objectiu d’apropar als ciutadans els valors i els continguts de l’exposició internacioanl, que va començar el mes de maig i acabarà el proper octubre. En el marc de la participació catalana a l’Expo in città s’han programat activitats, com ara conferències, seminaris, classes de cuina o missions empresarials en què han participat, entre d’altres, la Fundació Alícia, el xef Joan Roca, la cuinera Ada Parellada o ACCIÓ, l’agència catalana per a la competitivitat de l’empresa.

Durant els actes de cloenda de la mostra catalana que tindran lloc aquest cap de setmana, a més de l’Àliga de Girona, es podran veure els Castellers de Vilafranca i la Colla Jove Xiquets de Tarragona, l’actuació dels Diables de Cervera Carranquers, els gegants de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i l’agrupació musical Senienca. Totes aquestes activitats tindran lloc a la Piazza del Cannone de la capital italiana.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)