Notícies i comunicats

22/09/2014

La segona edició de la Fira Modist consolida l'aposta per la creació tèxtil gironina

L'activitat es farà aquest dissabte, durant tot el dia, a la plaça dels Jurats.

Font: Ajuntament de Girona

La tinenta d’alcalde i regidora d’Ocupació i Empresa, Marta Madrenas, i la presidenta de l’entitat ADN Tèxtil, Judit Dalmau, han presentat aquest matí la segona edició de la Fira Modist, que tindrà lloc aquest dissabte a la plaça dels Jurats. Aquesta mostra de dissenyadors tèxtils té com a objectiu ser una plataforma perquè nous dissenyadors del món tèxtil donin a conèixer les seves creacions.

En aquest sentit, la regidora Marta Madrenas ha destacat que “aquesta mostra del nostre disseny a la nostra terra” ha de servir per “no només donar-lo a conèixer” sinó també “per donar-li suport”. “Veient que el sector tèxtil està començant a rebrotar, té molt de sentit donar suport als nostres creadors i als autors d’aquest segment de l’economia”, ha destacat la regidora.

La fira s’obrirà dissabte a les 11 h i es tancarà a les 23 h. Tal com ha explicat Judit Dalmau, durant el matí es faran tallers creatius infantils, un vermut i actuacions musicals per part dels alumnes de l’EUMES, i a la tarda es farà una desfilada infantil, una desfilada de Galgos 112 i una desfilada de moda. També hi haurà un showroom en el qual participaran una quinzena de dissenyadors. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)