Notícies i comunicats

23/09/2014

La Policia Municipal de Girona deté un home per robatori amb violència

Una criaturada innocent finalitza amb una agressió i un robatori.

 La Policia Municipal de Girona, el divendres 19 de setembre, va detenir el senyor Nelson Yovanny TS de 35 anys i veí de Girona, per robatori amb violència.

Els fets van passar al voltant d’un quart de set de la tarda, quan una patrulla de la Policia Municipal de Girona va ser comissionada per la central de comandament per dirigir-se a una botiga del barri de Palau-Casernes, ja que el propietari del comerç va trucar al 092 per informar que a l’interior del local hi havia una persona creant aldarulls.

Un cop al lloc, els agents es van entrevistar amb el propietari que els va explicar que, el dijous dia 18 de setembre un nen del barri li havia agafat un joc de l’aparador i se l’havia emportat sense pagar. El divendres al matí el propietari del comerç va veure la mare del nen i li va explicar els fets, però a la tarda el senyor Nelson Yovanny, pare del menor, es va personar a la botiga i li va tornar el joc, donant-li una empenta i cops de puny. Tot seguit el senyor Nelson Yovanny s’havia dirigit a la caixa registradora i havia agafat dos-cents euros i havia marxat.

Seguidament, els policies van dirigir-se al domicili del senyor Nelson Yovanny i li van exposar els fets, procedint a la seva detenció a les set de la tarda com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència. Es dona el cas que aquesta persona ja tenia antecedents policials per saludpública.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)