Notícies i comunicats

23/09/2014

Jorge Drexler cancel·la la seva actuació a l'Auditori de Girona

El concert que l'artista uruguaià tenia previst realitzar el dimecres 29 d'octubre a la Sala Montsalvatge.

L’oficina de Jorge Drexler ha fet arribar a l’Auditori de Girona un comunicat, a través del qual informa que cancel·la el concert que l’artista uruguaià tenia previst realitzar el dimecres 29 d’octubre a la Sala Montsalvatge.

Segons aquest comunicat “per compromisos d’agenda internacionals sorgits de forma inesperada, i que no es poden programar en cap altra data, l’artista ha decidit cancel·lar el concert de Girona”. En aquest comunicat, Jorge Drexler també “demana disculpes per les molèsties que la cancel·lació pugui originar”.

Per al públic que ha adquirit l’entrada d’aquest concert, el sistema de devolució serà el següent:

INTERNET I TELÈFON: l’import de les entrades comprades per Internet i telèfon, es retornarà automàticament al mateix número de targeta amb el qual es va fer la compra.

TAQUILLA: la devolució de l’import de les entrades comprades a les taquilles del l’Auditori o del Teatre Municipal, es farà a la taquilla de l’Auditori de Girona, de dimarts a divendres de 12 a 14h i fins el dia 29 d’octubre.

L’Auditori de Girona lamenta la cancel·lació del concert, ja que era una actuació molt esperada i s’havia programat durant les Fires de Sant Narcís.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)