Notícies i comunicats

24/09/2014

La Policia Municipal de Girona deté un home per robatori amb força a l'interior d'un vehicle

El lladre va ser enxampat in fraganti després de forçar dos cotxes.

La matinada del dia 23 de setembre, la Policia Municipal de Girona va detenir Lakhdar B., de 41 anys i veí de Girona, per robatori amb força a interior de vehicle. Els fets van passar al voltant de tres quarts de quatre de la matinada, quan la central de comandament va avisar una patrulla de la Policia Municipal de Girona per tal que es dirigís al barri de Santa Eugènia, ja que una ciutadana havia trucat al 092 per informar que un home estava forçant vehicles.

Un cop al lloc, els agents van trobar un home que responia a la descripció donada per la ciutadana, i que es trobava a l’interior d’un vehicle, que presentava el vidre trencat i al seient de l’acompanyant hi havia una pedra de grans dimensions. Els agents van escorcollar Lakhdar B. i van trobar-li diversos objectes que, posteriorment, es va comprovar que pertanyien a la propietària d’un altre vehicle forçat a pocs metres.

Per tots aquests fets, els agents van detenir Lakhdar B. per dos delictes de robatori amb força a interior de vehicle. Aquest home ja té diferents antecedents policials per fets semblants.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)