Notícies i comunicats

25/09/2014

La segona edició d'Activa't a la Nit busca consolidar l'oferta d'oci alternatiu nocturn a Girona

Demà, de les nou del vespre a la una de la matinada, el Pavelló Municipal Girona-Fontajau acollirà nombroses propostes lúdiques i esportives.

El Pavelló Municipal Girona-Fontajau serà l’epicentre demà de la segona edició d’Activa’t a la Nit, una proposta impulsada per l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració de diferents clubs i entitats esportives de la ciutat amb l’objectiu de promoure una alternativa d’oci nocturn per als joves gironins.

De les 21 h a la 1 h, s’han programat exhibicions, tallers, tornejos i activitats diverses com un 3x3 de bàsquet, tir amb arc, judo, circ, percussió, balls llatins, tennis taula, bàdminton o voleibol. En el marc d’Activa’t a la Nit es farà demà la que serà la tercera patinada nocturna per la ciutat.

“Després de la bona acollida que va tenir la primera edició, el passat mes de febrer, proposem aquesta nova jornada en la qual els protagonistes seran l’esport i algunes disciplines artístiques amb la voluntat de fer visibles formes d’oci nocturn alternatives”, ha remarcat la tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports del consistori, Isabel Muradàs. La regidora de Joventut, Roser Urra, ha convidat tots els joves gironins “a participar d’aquesta jornada en què podran gaudir d’un seguit de propostes d’allò més atractives”.

Totes les activitats seran gratuïtes i no cal inscripció prèvia. L’únic requisit és assistir-hi amb roba esportiva i tenir més de 14 anys.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)