Notícies i comunicats

25/09/2014

El manteniment dels asfalts afectarà la circulació de la zona de Santa Eugènia aquest cap de setmana

Els treballs es centraran en el tram comprès entre l'avinguda de Josep Tarradellas i la travessia de Santa Eugènia del carrer de Santa Eugènia i en les rotondes de Santa Eugènia i del passeig d'Olot.

Aquest cap de setmana es portaran a terme els treballs de manteniment d’asfalts al carrer de Santa Eugènia, concretament al tram comprès entre l’avinguda de Josep Tarradellas i la travessia de Santa Eugènia, i a les rotondes de Santa Eugènia i del passeig d’Olot. Els treballs afectaran la circulació de vehicles durant el dissabte i el diumenge a diferents trams del barri. Les obres preveuen la renovació de la capa de rodament de l’aglomerat i el repintat de les marques viàries.

Arran de les actuacions que s’han de portar a terme, des del dissabte a les 7 h fins al diumenge a les 22 h, es prohibirà l’estacionament de vehicles al carrer de Santa Eugènia. Pel que fa a les afectacions viàries, aniran per trams i franges horàries. “Per tal d’informar a cada moment als veïns i als ciutadans que hagin de circular per aquesta zona de la ciutat, es podrà seguir l’actualitat de l’estat de les obres i les incidències viàries que comportin a través del perfil de Twitter de la Policia Municipal”, ha explicat el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, que ha agraït per avançat la comprensió i la paciència als veïns i ha remarcat que aquestes actuacions serviran per “millorar de manera significativa” els trams en els quals es desenvoluparan les obres. El nom d’usuari de la Policia en aquesta xarxa social és @pmgirona.

El dissabte, de 8 a 20 h, els treballs es localitzaran al carrer Santa Eugènia en el tram comprès entre la travessia de Santa Eugènia i el carrer de la Mare de Déu de la Salut. El carrer de la Sèquia Monar quedarà tallat a la circulació de vehicles entre les 9h i les 17 hores; els accessos al carrer Costabona i Puigmal entre les 9 i les 17 hores es faran en cul-de-sac des del carrer Joan Roig i Jalpí, i s’habilitarà un accés entre el carrer Joan Roig i Jalpí pel carrer Turró i la travessia de Santa Eugènia.

El diumenge, de les 8 a les 12 h, es treballarà en el paviment de Santa Eugènia en el tram comprès entre el carrer de la Mare de Déu de la Salut i la rotonda de Santa Eugènia. Arran d’aquestes actuacions, els carrers de Joan Masó i Valentí i d’Antoni Rovira i Virgili quedaran tallats a la circulació de vehicles entre les 9 i les 16 hores; l’avinguda de Josep Tarradellas es tallarà a la circulació de vehicles des de la plaça de l’Assemblea de Catalunya; el carrer de Santa Eugènia en sentit Salt quedarà tallat a la circulació de vehicles des de l’avinguda de Sant Narcis, per on es desviaran els vehicles, i el vehicles que circulin pel carrer de Santa Eugènia en direcció al centre de la ciutat seran desviats pel carrer de les Agudes.

De les 12 a les 16 h del mateix diumenge, els treballs se centraran en el tram comprès entre el carrer de la Mare de Déu de la Salut i la rotonda de Santa Eugènia, a més de la rotonda del passeig d’Olot. Aquestes obres comportaran el tall de l’accés al carrer del Güell des de la rotonda del Riu Güell i també es tallarà la circulació de vehicles del passeig d’Olot entre el carrer dels Bastiments i l’avinguda de Sant Narcís.

Per últim, de les 16 a les 22 h del mateix diumenge, es tallarà la circulació de vehicles a la rotonda del passeig d’Olot.

Afectacions al bus urbà

Com a conseqüència de les incidències viàries, la línia 3 del bus urbà modificarà el seu recorregut i les parades durant les obres. El dissabte s’anul·laran les parades del tram comprès entre el carrer del Güell i el carrer de les Agudes del carrer de Santa Eugènia. En direcció al centre de la ciutat, la línia serà desviada pel carrer del Güell i el passeig d’Olot i s’habilitaran parades davant dels números 97 i 41 del passeig d’Olot. En direcció a Salt, la línia es desviarà també pel carrer del Güell i el passeig d’Olot i s’habilitaran parades davant del número 108 del carrer del Güell i davant dels números 40 i 92 del passeig d’Olot.

El diumenge la línia 3 modificarà el recorregut per franges horàries. Fins a les 12 h, en sentit cap al centre de la ciutat, la L3 es desviarà pel carrer de les Agudes i circularà pel passeig d’Olot i l’avinguda de Sant Narcís fins a reincorporar-se al carrer de Santa Eugènia. En sentit Salt, el carrer de Santa Eugènia es desviarà per l’avinguda de Sant Narcís i circularà pel passeig d’Olot fent el recorregut i les parades de la L4. De les 12 a les 16 h, no hi haurà servei de la línia 3 des del carrer de les Agudes fins a l’avinguda de Sant Narcís. A partir de les 16 h, la L3 restablirà el seu recorregut habitual. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)