Notícies i comunicats

29/09/2014

L'Ajuntament de Girona reconeix els mèrits esportius dels germans Tina i Toti Bes

L'alcalde, Carles Puigdemont, i la regidora d'Educació i Esports, Isabel Muradàs, els han rebut aquest vespre al Saló de Plens

Font: Ajuntament de Girona

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, han rebut aquest vespre els atletes Tina i Jordi “Toti” Bes al Saló de Plens de l’Ajuntament de Girona. L’acte ha servit per fer un reconeixement als mèrits esportius d’aquests germans gironins, que recentment han participat i han obtingut posicions destacades en dues proves de muntanya fetes al Mont Blanc. Al reconeixement hi ha assistit també el delegat territorial de la Secretaria General de l’Esport, Josep Pujols, així com companys d’equip, amics i familiars dels homenatjats.

“Cada vegada és més reconeguda la marca Girona en l’esport de muntanya i és important que cada cop que sentis parlar de Girona, ja sigui de gastronomia, de patrimoni o de l’esport, hi hagi un denominador comú que és la qualitat. Gràcies per posar Girona a aquest nivell i fer-la coneguda i valorada en aquest àmbit”, ha ressaltat l’alcalde Carles Puigdemont.

Tant Tina com Toti Bes han agraït aquest acte de reconeixement a l’expedició gironina que va anar a Chamonix i han destacat que “de mica en mica els gironins ens anem fent un nom a aquesta muntanya, que és la Catedral de l’esport de muntanya”.

Tina Bes va aconseguir el segon lloc a la prova CCC (Courmayer Champex Chamonix) de la The North Face Ultra Trail du Mont Blanc, per darrere de la francesa Anne Lise Rousset. La CCC és una carrera única en el seu gènere i de les més prestigioses del món.

Toti Bes, per la seva banda, va aconseguir la tercera posició de la prova TDS (Sur les Traces des Ducs de Savoye), també inclosa dins la The North Face Ultra Trail du Mont Blanc. El francès Xavier Thevenard i el nepalès Samir Tamang van quedar primer i segon respectivament.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)