Notícies i comunicats

08/10/2014

Girona serà l'escenari del partit entre les seleccions de Catalunya i Holanda de futbol americà

L'enfrontament tindrà lloc el 18 d'octubre, a les 12 h, al Complex Esportiu de Palau-sacosta del GEiEG

Font: Ajuntament de Girona

El proper 18 d’octubre Girona acollirà el partit entre les seleccions de Catalunya i d’Holanda de futbol americà. L’enfrontament, que serà el punt culminant de la celebració dels 25 anys de la Federació Catalana de Futbol Americà, tindrà lloc al Complex Esportiu de Palau-sacosta del GEiEG a les 12 del migdia. El guanyador del partit s’emportarà la Copa del Tricentenari.

 

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha aprofitat la presentació del partit aquest matí per convidar les famílies gironines a gaudir d’aquest “gran espectacle que enfrontarà dues seleccions nacionals” i en el qual es podrà veure els jugadors catalans “defensant els colors del país”. “Normalment en els aniversaris es fa un regal a qui fa anys, però en aquest cas la Federació Catalana de Futbol Americà ha tingut l’amabilitat de fer-nos el regal ells a nosaltres amb aquest partit”, ha afegit.

 

El secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau, s’ha afegit a la crida de l’alcalde per l’assistència de públic i ha explicat que s’ha escollit la ciutat de Girona per acollir aquest partit perquè “hi ha tres equips amb una gran identitat” a la demarcació, com són els Wolves de Sarrià de Ter, els Falcons de Salt i els Senglars de Santa Cristina d’Aro, i per “l’aposta per l’esport” que ha fet la ciutat.

 

Per la seva banda, tant el vicepresident de la Diputació de Girona i diputat de Cooperació Local, Cultural i d’Acció Social, Xavier Soy, com el president del Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG), Francesc Cayuela, han agraït el fet que la Federació hagi escollit Girona per celebrar aquest partit que, tal com ha comentat el president de la Federació Catalana de Futbol Americà, Joan Josep Ayuso, serà el primer partit que la selecció catalana farà contra una selecció nacional.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)