Notícies i comunicats

09/10/2014

El potencial d'Instagram per a les empreses a Girona Emprèn

A la sessió ‘A Girona Emprèn parlem de...' Jordi Gamell va explicar com es pot treure rendiment empresarial de la xarxa social de fotografia.

Font: Girona emprèn

Una nova sessió del cicle ‘A Girona Emprèn parlem de...’ el passat 8 d’octubre va servir per conèixer millor la xarxa social de fotografia Instagram i el rendiment que en poden treure les empreses.

Jordi Gamell (www.jordigamell.com), tècnic audiovisual, informàtic, realitzador, fotògraf i usuari d’Instagram (@narj) va mostrar com aquesta xarxa pot ser un molt bon canal per a empreses que volen donar a conèixer la seva marca i crear comunitat amb els seus clients.

A partir d’aspectes que s’han de tenir en compte amb la gestió del compte a Instagram i d’exemples d’ús que en fan marques de referència, Jordi Gamell va donar conceptes clau per a ajudar a definir una estratègia empresarial en l’entorn d’aquesta xarxa social.

Durant la sessió també es van poder veure les principals eines, tant les que són pròpies de la xarxa, com aquelles que permeten una edició òptima de les imatges que es publiquen després a Instagram.

La propera sessió dins el cicle de xerrades ‘A Girona Emprèn parlem de...’ està prevista pel dimecres dia 22 d’octubre i serà a càrrec de Carles López i Miquel Abad de l’empresa Dartem (www.dartem.cat) i tractarà d’aspectes tècnics i legals bàsics en la gestió de dades personals a l’empresa.

Les inscripcions estan obertes.  
 

Més informació i inscripcions:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat
www.girona.cat/gironaempren 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)