Notícies i comunicats

28/07/2017

L'Ajuntament de Girona acull l'acte de donació dels diners recaptats per l'Escola de Dansa Studio X Funky a l'ICO Girona

El centre de ball va recollir fins a 7.000 € amb el musical benèfic "1777 La Isla", que va estrenar el cap de setmana de l'1 i el 2 de juliol al Teatre Municipal de Girona.

El pati de l’Ajuntament de Girona ha acollit, aquest matí, l’acte d’entrega del xec dels diners que l’Escola de Dansa Studio X Funky ha recaptat enguany per a l’Institut Català d'Oncologia de Girona (ICO Girona). L’acte ha comptat amb la presència del regidor de Cooperació de l’Ajuntament de Girona, Cristóbal Sánchez; el director assistencial de l’ICO Girona, David Gallardo, i la directora i el subdirector de l’Escola de Dansa Studio X Funky, Bea i Francesc Simón, respectivament. 

L’Escola de Dansa Studio X Funky de Girona va estrenar, el cap de setmana 1 i 2 de juliol, el musical benèfic “1777 La Isla” al Teatre Municipal, que va ser cedit per l’espectacle benèfic per l’Ajuntament de Girona. Els diners recaptats, 7.000 euros en total, els ha donat íntegrament a l’ICO Girona i serviran per renovar material assistencial de l’àrea de l’Hospital de Dia i Hospitalització de l’ICO Girona. 

No és la primera vegada que l’Escola de Dansa Studio X Funky realitza actes benèfics per recollir fons per a causes solidàries. L’any passat ja va fer una donació a l’ICO Girona, fa un parell d’anys la va fer a l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat per a la investigació del càncer infantil i també ha realitzat altres donacions a Cáritas Girona, Oncolliga Girona, Besalú Solidari o Oncolliga Fornells, entre d’altres.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)