Notícies i comunicats

19/05/2015

L'Aula d'Escriptura obre el període d'inscripcions el proper 25 de maig

Tota la informació de l'oferta formativa es pot consultar al web www.girona.cat/aulaescriptura.

El proper 25 de maig s’obre el període de matriculació per al proper curs de l’Aula d’Escriptura i s’allargarà fins al 30 de juny. Les places són limitades i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció. L’Aula d’Escriptura s’adreça als ciutadans de Girona així com als estudiants de la Universitat de Girona (UdG), els quals poden sol·licitar el reconeixement de crèdits.

L'Aula d'Escriptura (Ad’E) és un espai de formació en escriptura i lectura de l'Ajuntament de Girona, amb la col·laboració de la UdG. L'itinerari formatiu es divideix en quatre mòduls quadrimestrals (que fan un total de dos cursos lectius) al final dels quals l'alumne s'haurà format en tècniques d'escriptura creativa i haurà enriquit les seves lectures. A més, l’Aula d’Escriptura també ofereix a l’alumnat uns itineraris d’especialització a triar entre prosa, poesia o guió teatral i audiovisual que es completen amb un projecte propi que rep el seguiment individualitzat per part dels tutors.

L’equip docent està format per escriptors i professors universitaris de renom com són Margarida Casacuberta, Marc Crehuet, Montserrat Escartín, Maria Rosa Font, Lluís Lucero, Lluís Muntada, Vicenç Pagès Jordà, Xavier Pla, Jordi Prat, Josep Pujol, Sebastià Roig, Joan Solana o Eva Vàzquez.

Al web www.girona.cat/aulaescriptura podeu trobar informació sobre els continguts acadèmics de l’Ad’E, així com mostres del treball que s’hi realitza. L'Aula d'Escriptura s'emmarca en la programació de l'Escola Municipal d'Humanitats, la qual cosa també permet als alumnes completar la seva formació amb moltes propostes culturals i, sobretot, literàries.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)