Notícies i comunicats

27/05/2015

La Diada de la Gent Gran reconeix enguany de manera destacada la tasca del voluntariat

Més de 400 persones assisteixen a la jornada, que ha tingut lloc aquest matí al Teatre Municipal de Girona.

Font: Ajuntament de Girona

Les persones voluntàries han estat l’eix central de la Diada de la Gent Gran d’aquest any, durant la qual s’ha volgut fer un reconeixement exprés a la tasca que desenvolupen. A la presentació de l’acte, l’alcalde de Girona en funcions, Carles Puigdemont, ha subratllat “la importància de l’esforç del voluntariat en una societat civilitzada que basa la seva arquitectura en les persones”.

La diada ha tingut lloc aquest matí al Teatre Municipal de Girona i ha comptat amb l’assistència de més de 400 persones. A més de l’alcalde, hi han participat també el regidor de Serveis Socials, Cooperació i Participació en funcions, Eduard Berloso, i els membres del Consell Municipal de la Gent Gran M. Àngels Bahí, Àngela Ferrer, Lluís Torner, Consuelo Toledano i Dolors Estañol.

Durant l’acte s’ha presentat el projecte intergeneracional Cuinem Generacions, organitzat per l’Associació Batibull, i hi ha hagut una actuació de sevillanes a càrrec de l’Associació de Gent Gran de Santa Eugènia i una de dansa en línia a càrrec de l’Associació de Gent Gran l’Esplai de Sant Narcís. Abans de la cloenda, s’ha llegit un sainet sanitari escrit per Lluís Torner.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)