Notícies i comunicats

29/05/2015

Errors a evitar a l'hora d'emprendre, n'hem parlat a Girona Emprèn

Experts de SECOT han explicat els principals errors que cometen habitualment les persones emprenedores.

Font: Ajuntament de Girona

Girona Emprèn va acollir el passat 27 de maig una nova sessió del cicle de xerrades ‘A Girona Emprèn parlem de...’, en aquest cas, per conèixer els errors que més freqüentment cometen els emprenedors, i que poden ser causa de fracàs.

La manca de definició de la idea de negoci, del servei o producte que volem vendre i del client al qual volem arribar, l’excés de confiança en la viabilitat econòmica del projecte, descuidar la planificació i revisió dels resultats de forma sistemàtica, menysprear la importància de portar una bona organització de la documentació referent a l’empresa i no controlar personalment les àrees claus de l’empresa, són alguns dels errors que es van repetint segons l’experiència de SECOT (http://secot.cat/), entitat formada per sèniors experts en gestió empresarial que assessoren a nous emprenedors.

El Sr. Salvador Figueres i el Sr. Joaquim Munné, voluntaris de SECOT, van aconsellar a les persones emprenedores assistents a la xerrada, redactar un bon pla d’empresa abans d’iniciar qualsevol l’activitat, per preveure i analitzar els aspectes que en determinaran la viabilitat econòmica.

Durant el mes de juny, les sessions ‘A Girona Emprèn parlem de...’ tractaran de la informació bàsica que cal tenir en compte a l’hora d’emprendre (tràmits, formes jurídiques, ajudes a la creació d’empresa...) i una xerrada a càrrec de PIMEC, que ens parlarà del finançament per a emprenedors. Les xerrades tindran lloc respectivament, els dies 10 i 17 de juny a les 4 de la tarda.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)