Notícies i comunicats

03/06/2015

Girona homenatja El Celler de Can Roca en el seu retorn al número 1 de la llista dels millors restaurants del món

Familiars, amics i companys de professió van omplir ahir al vespre la plaça del Vi per celebrar el reconeixement amb els germans Joan, Josep i Jordi Roca

Font: Ajuntament de Girona

Girona va celebrar ahir al vespre el retorn al número 1 del món del restaurant El Celler de Can Roca. Familiars, amics, companys de professió i desenes de gironins i gironines van omplir la plaça del Vi ahir per rebre amb tots els honors els germans Joan, Josep i Jordi Roca, perquè el dia abans van ser reconeguts de nou com a millor restaurant del món del 2015 per la prestigiosa revista Restaurant, un guardó que van aconseguir per primer cop el 2013. L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, els va rebre a l’Ajuntament de Girona, acompanyat del president de la Diputació de Girona, Joan Giraut, i de regidors i regidores del consistori.

Des del balcó de l’Ajuntament de Girona, els tres germans Roca van expressar agraïment cap a les seves famílies, cap al seu equip de treball al restaurant i cap als cuiners de la demarcació de Girona, sobretot els del col·lectiu Girona Bons Fogons i als cuiners reconeguts amb estrelles Michelin. En aquest sentit, Josep Roca va acabar el seu discurs afirmant que “avui podem dir que Girona és capital mundial de la gastronomia”.

L’alcalde Carles Puigdemont va posar èmfasi en la gratitud de la ciutat cap als germans Roca i, referint-se a l’afecte que els centenars de gironins que aplegant-se ahir davant l’Ajuntament demostren, va remarcar que “Girona us estima molt”.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)