Notícies i comunicats

02/06/2015

Es desestima la reclamació presentada per l'empresa gestora del Club de Tir en contra de l'Ajuntament de Girona

El Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 al·lega que Restauración Vilobí Service ja estava al corrent de la voluntat de reobrir les instal·lacions del consistori i no va interposar-hi cap recurs

El Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Girona ha desestimat la reclamació presentada per l’empresa gestora del Club de Tir Olímpic de Girona, Restauración Vilobí Service, demanant la nul·litat de l’autorització judicial que va permetre al consistori reobrir les instal·lacions del Tir el passat 21 d’abril.

 

El motiu que ha exposat el Jutjat és que l’empresa ja tenia coneixement de la voluntat del consistori de reobrir les instal·lacions i no hi va interposar cap recurs previ. El 26 de març des de l’Ajuntament de Girona es va fixar, a través d’un decret d’alcaldia, el 21 d’abril com a data de reobertura de les instal·lacions del Tir Olímpic. Aquest decret es va notificar tant a Restauración Vilobí Service com a l’entitat Club de Tir Olímpic Girona, concessionària de la instal·lació municipal.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)