Notícies i comunicats

05/06/2015

El Jocs Florals de Secundària de Girona premien 18 alumnes de la ciutat

Els guardons s'han lliurat aquest matí al Saló de Descans del Teatre Municipal.

Prop d’un centenar d’alumnes provinents de gairebé tots els centres d’estudis de secundària de la ciutat han participat aquest any en la 35a edició dels Jocs Florals de Secundària de Girona. D’aquests, un total de 18 han estat guardonats en les diferents categories dels premis, que s’han lliurat aquest matí al Saló de Descans del Teatre Municipal.

Els guanyadors i guanyadores han rebut llibres, flors i una reproducció de la lletra tova “b” de l’artista Torres Monsó. Aquesta reproducció s’ha lliurat, a més dels alumnes, als centres que tenen com a mínim un estudiant guanyador.

El jurat dels premis estava format per la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Roser Urra; el representant dels Serveis Territorials d’Ensenyament de Girona, Lluís Lucero; la professora de l’Institut Nou de Girona Georgina Gifreu; la professora de la Universitat de Girona Margarida Casacuberta; el representant de la Biblioteca Municipal Antònia Adroher Jordi Garcia, i el representant del món cultural de la ciutat Joan Domènech. El tema de prosa d’enguany se centrava en la Devesa.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)